2777
2789
عنوان

صدای شکم

403 بازدید | 22 پست

سلام اولش خجالت میکشیدم تاپیک بزنم ولی الان وضع یطوریه دیگه نمیکشم

شکمم مدام صدا میده سر کلاسا سر ازمونا سر مشاوره و همیشه چنن فضاهایی سکوته من اینقدر معذب میشم کلاسا و ازمونارو نصفه میام بیرون خونه کسی نمیتونم خواب بمونم میترسم دانشگاه راه دور قبول شم مجبور شم برم خوابگاه اونجا عمرا بتونم بیشتر از دوروز بمونم(=

هرر راهی که بلدین رو میشه بگین دعاتون میکنم دایمتیکون خوردم جواب نداد بدتر شد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا منم این مشکلو دارم.

مدام هم از نظر التهاب و میکروب روده چک میشم و خوبم حتی اندوسکوپی و کلونوسکوپی هم به خاطر مشکل دیگم رفته بودم مشکل خاصی تو گوارشم کشف نشد. اما باز این صدا هست فکر کنم از استرسه . راه حلم فقط اینه هی چیز میز بخورم خالی نمونه .

ظهر که غذا کامل میخورم خوب میشه دیگه.

خیلی ناجوره یه بار تو یه جلسه کاری شهردار یه شهری اومد صندلی کناریم نشست. من به جای اینکه قشنگ پروژه رو بهش توضیح بدم بلند شدم فرار کردم چون معدم باز داشت صدا میداد. خیلی زشت شد فکر کرد ترسیدم ازش یا کار بلد نیستم.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

خجالت نداره من دوسه تا از دوستام میگفتن وقتی خامه میخورن شکم شون صدا میده دکتر گوارش یا معده یا تغذی ...

واقعا سخته فک کن تو یه کلاس 30 نفره سکوتت دختر و پسرهم قاطی یهو شکمت صدا بده کمم نها زیادد همه برگردن نگات کنن(=

دوست دارم دکتر برم نمیبرن منو

والا منم این مشکلو دارم.مدام هم از نظر التهاب و میکروب روده چک میشم و خوبم حتی اندوسکوپی و کلونوسکوپ ...

وای منم دقیقا ناهار میخورم اوکی ام ولی تهش تا یک ساعت اینا بعد دوباره شروع میشه اصلا خواس برام نمیزاره

به به جمعمون جمعه

من غذا میخورم بعدش اب میخورم شکمم صدا میده خیلی بد و حتی دوست صمیم هم بارها شنید،فقط کافیه یکم تکون بخورم دیگه انگار قورباغه تو کلاسه

یه مدت بهتر بود ولی الان بازم همین مشکل دارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز