2821
2789
عنوان

صدای شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 22 پست
نمیبرن منو دکتر راهی بلد نیستین؟

نه گلم اما گفتم شنیدم از آب ک میخوریم و حتی خامه صبحانه ب بعضیا نمیفته اینجورمیشن یا از گشنگیه

تو همین گوگل سرچ کن ایشالله با راهکارای اسون خوب بشی

میدونم منم خجالت میکشم یهو اینجوری بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطورم البته قبلا بدتر بود دکتر زیاد رفتم اهمیت نمی دادن و جدی نمی گرفتن چی میگم یکیشون هم گفت سندروم روده تحریک پذیر داری احتمالا. برا من ورزش کردن تاثیر مثبتی داره و اینکه غذا کم بخورم بهتر میشم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
وای منم دقیقا ناهار میخورم اوکی ام ولی تهش تا یک ساعت اینا بعد دوباره شروع میشه اصلا خواس برام نمیزا ...

اره.فکر نکنم دکتر هم بری درست شه. شاید یه سری قرصا بدن برای اعصاب معده و کاهش حرکت دستگاه گوارش. اثرشون موقته

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

عزیزم شما طبعت سرده که به اصطلاح بهش بلغم هم میگن میتونید داخل اینترنت هم سرچ کنید ، گرمیجات باید بخورید ، پنیر ، اب یخ ، شیر چون نفخ داره مگر اینکه با زعفران بخورید ، ماست سرده ، سیب زمینی ، خیارسبز، اینا همش طبع سرد رو تحریک میکنه البته در کنار طبع استرس زیاد هم باعث تشدید شدنش میشه ، اگرم خیلی دیگه اوضاع وخیمه شده پافشاری کنید ببرنتون دکتر ممکنه اصن روده تحریک پذیری داشته باشید. مواردی که گفتم میتونید سرچ بزنید بخونید ببینید با علائم گفته شده یکی هستید یانه

پزشک آنلاین هم زیاد هست مشورت بگیرید.

نه والا

منم اینجوریم ولی از یبوسته و مشکل روده دارم

ولی برا تو فکر نمیکنم چیز خاصی باشه

از استرسه که باید کنترلش کنی

برو گوگل علائم سندروم روده تحریک پذیرو بخون ببین داریشون؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز