2821
2789
عنوان

کمککککککککک

301 بازدید | 24 پست

مامانم تو استانه طلاق هست سرهمین با مامانم اومدیم شهرستان من ۱۸ سالمه مامانم ۳۸ منتها از وقتی اومدیم مدام سرش تو گوشیه و تو گپا حرف میزنه درحالی که قبل طلاق اینطوری نبود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلیلش استرس و اضطرابه،سعی داره خودشو آروم کنه،بهتره بدون قضاوت همراهش باشی

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
دلیلش استرس و اضطرابه،سعی داره خودشو آروم کنه،بهتره بدون قضاوت همراهش باشی

دقیقا همش میگه اینطوری ذهنم درگیر مسائل طلاق نمیشه و دلخوشیم همین گوشیه

میگه اگه اینو بزارم کنار افسرده میشم

گپشون دوستانست مامانم با مریم مقدس برابری میکنه در این حد مطمئنم بهش ولی بیش از حد سادست و میترسم از ...

چ سواستفاده ای کنن وقتی همشون خانومن

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓
گپشون دوستانست مامانم با مریم مقدس برابری میکنه در این حد مطمئنم بهش ولی بیش از حد سادست و میترسم از ...

خب پس صد در صد از سادگیش سو استفاده میشه و دیوونه ات میکنه تا سر عقل بیاد ، اگه میدونی سادگیش بیش از حد هستش نذار طلاق بگیره

من چیزی نگفتم که فقط اذیت میشم اصلا به ما توجهی نداره کاش میشد گوشیشو کلا قایم کنم😭

نیاز داره با کسی درد و دل کنه، تحت فشاره

شاید با دوستاش حرف میزنه

"گاهی یک لبخند ساده می‌تواند تمام خستگی جهان را بشوید."

ببین، اولا مادرت تازه ۳۸ سالش هستش، دوما قرار نیست با یک ارتباط که الان به جدایی داره میکشه، طرف بقیه عمرش رو خراب کنه. مطمئن باش پدرت هم همین کار رو خواهد کرد. تو فقط روی روان خودت کار کن که اسیر این قضیه نشی، چون در ابتدای زندگی هستی و این شروع رو خراب نکن.

دنیا، مجموعه ای از تراژدی ترین اتفاقات رمانتیک است.....