2821
2789
عنوان

کمککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 24 پست
حتما ذهنشو میخواد مشغول کنه

بابام بیماریه روانی داره و اینهمه سال تو زندگی مارو عذاب داد که اخر سر من مجبور کردم مامانمو که طلاق بگیره

از وقتی هم اومدیم فاصله گرفتیم از بابام گوشه نشین شده و همش داره تو گوشی با دوستاش حرف میزنه

بهش میگم مامان گوشیو بزار کنار یا مدیریت کن حواست به ماهم باشه میگه شما منو درک نمیکنین من اگه اینو بزارم کنار افسرده میشم و بعد شروع میکنه به گریه کردن

نمیدونم چیکار کنم واقعا

بابام از یه طرف مامانم از یه طرف دیگه دارن عذابم میدن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین، اولا مادرت تازه ۳۸ سالش هستش، دوما قرار نیست با یک ارتباط که الان به جدایی داره میکشه، طرف بقی ...

فک کنم بحث به جاهای دیگه کشیده شده

حرف من زندگی بعد از بابام نیست حرفم اینه مامانم بیش از حد درگیر گوشی شده اصلا حواسش به ما نیستت من چیکار کنم این گوشیرو بزاره کناره😭

بابام بیماریه روانی داره و اینهمه سال تو زندگی مارو عذاب داد که اخر سر من مجبور کردم مامانمو که طلاق ...

داره درست میگه باید ببریش مشاوره تا افسرده نشده

مشکل بابات چیه

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓
میخواد خودشو مشغول یه کاری چیزی کنه بالاخره عادیه فقط بهش بگو حواسش باشه خیلی زیاد هم غرقش نشه که نش ...

چجوری باهاش حرف بزنم خب

بهش بگم برنامه هایی که درگیر میکنه رو پاک کنه؟ بگم بره سرکار که وقت نکنه گوشی برداره؟"((

چجوری باهاش حرف بزنم خببهش بگم برنامه هایی که درگیر میکنه رو پاک کنه؟ بگم بره سرکار که وقت نکنه گوشی ...

نه عزیزم فقط سعی کنم کم کم از اون فضا دورش کنی

سرشو گرم کن همش برو پیشش درباره یه چیزی صحبت کن

کم کم هم بهش بگو که کارش درست نیست و نگرانی که به خودش آسیب برسونه اینجوری

آروم پیش برو

فک کنم بحث به جاهای دیگه کشیده شدهحرف من زندگی بعد از بابام نیست حرفم اینه مامانم بیش از حد درگیر گو ...

درست میشه نگران نباش. شاید داره خودش رو آروم میکنه.

اگر خیلی اذیتت میکنه باهاش مطرح کن و یا با یکی از دوستان صمیمی اش مطرح کن که بهش بگه.

بازم میگم خودت از همه مهمتری. حواست باشه درگیر نشی

دنیا، مجموعه ای از تراژدی ترین اتفاقات رمانتیک است.....