2777
2789
عنوان

مهریه کدوم بهتره❓❓❓

209 بازدید | 6 پست

@niniyar

ثبت

اولی: ۱۱۴سکه حق تنصیف محظری

دومی: ۱۱۴ سکه سند۶ دانگ مزل مسکونی داماد

برای دومی گفته به شرطی به اسمت میزنک ک به اسم خودت بمونه برای پدر مادرت انتقال ندی

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

دومییی

جامعه وقتی پیشرفت میکنه که به جای اینکه فکر کنیم چرا خاستگار ندارم چرا دوستم روسری نداشت دوتا کتاب بخونیم اگه چند سال پیش میپرسیدن هدفت چیه اولین چیزی که به ذهنم میومد مهاجرت بود ولی بعد دی ۱۴۰۴ فهمیدم من فرزند ایرانم به امید دیدن ایران آزاد ایرانی که توش گرونی تورم نباشه شرمندگی نباشه ایرانی که اینترنت یا ماشین های کشور های عربی آرزوی دیدنش داریم نباشه بهترین دین را انسانیت میدونم و شدیدا معتقدم به جای ۱۰۰۰ رکعت نماز و ذکر برای یک کودک کار بستنی بخرید یا یک سالمند کمک کنید خدا بیشتر هواتون را داره در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی اول تو ببین قلب کسی را نشکستی؟ عمیقا به عشق اعتقاد دارم اما نه در نگاه اول عشقی زیباست که هر روز بیشتر بشه و عمیقا دوست دارم عاشق رفتار و شخصیت یک فرد یا یک کتاب و ... بشم خیلی خیلی معتقدم همه دخترها زیبا هستند فقط باید پیدا کنند نه با عمل و آرایش بسازند نهایت آرایشی که کردم لیپ گلاس بوده ولی تا دلتون بخواد مرطوب کننده و ضد آفتاب و ... استفاده میکنم متاسفانه توی شرکت های آرایشی که دیدم فقط به فکر خودشون هستندو همه را از زیبایی اصلیشون دور میکنند شما زیبا هستین یکبار جلوی آینه خودتون را ببینید ازدواج را عامل خوشبختی یا بدبختی نمیبینم و مخالف نیستم ولی معتقدم ازداج تکامل زن و مرد ازدواجی قشنگه که از روی نیاز نباشه از روی عشق و دوستی باشه و احترام حاکم باشه رشتم داروسازی ولی بیشتر رشتم عاشق موسیقی و ادبیات و فلسفم و کلی کتاب در همین زمینه ها خوندم که دیگه خود قبلم نمیشناسم من هنوزم عاشق صدای شادمهر حبیب خسرو شکیبایی ام تنها چیزی که میتونه عمیقا آرومم کنه پیانو زدن و قدم زدن زیر بارون و در آخر اگه کمکی از دستم برمیاد خوشحال میشم کمکتون کنم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

معذرت میخوام سیسی ولی این عندالمطالبه است؟ اگه آره، پدرتون خدا نگهشون داره، یک پنجم این عدد هم توی حساب بانکیشون هست؟ اگه نه کمتر سخت بگیر تا کیس های بیشتر و معقول تری هم داشته باشی. پسری که تو این شرایط از این قول ها بده رو نمیشه بهش اعتبار داد.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز