سلام.من دیروز تاپیک زدم.(جونم دراومد) درباره نامزدم.دیروز بازم زنگ زدم پیام دادم.ج نداد.الان بهش اس دادم ک دیگه نمیتونم باهات بمونم.هنوز ج نداده.منم فکرامو کردم.جدایی بهتره.خسته شدم.چ برنامه هایی ک برای عروسی و جهاز نداشتم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖
...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوما سر جهيزيه ي پشه كش هم كم بزاري تا ته عمرت تو سرت ميزنن
دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
راستش اونجاشم خیلی بزرگه خیلی اصن حتی دکتر سکسو لوژی رف.ببینه چشه.دکتره گف تو نزدیکی باید خیلی مراقب باشی.منم از این موضوع میرسم.کلا طبعش خیلی گرمه.میگه بعد عروسی همش خونه پیشتم.
...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.
خونش ۴۵۰ متره.مگه بابای من چقد توان داره.بازنشسته شده دو سال.قصد خونه داریم.اون میگه تو خانوادم رسمه پسر جهیزیه داشته باشه.ک من تو بختیاریا اینجور ندیدم ولی فککنم بخاطر شرایط مالی من اینو گف