2777
2789
عنوان

تموم شد دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 78 پست
حسابی برخورده بهش بگو میتونستی تو این مدت ثابت کنی بهم که خلاف اینه نمیدونم والا این حرفای مارو ول ...

خب چرا برميخوره!جواب بده دیگه بهش،مطمئن اش کنه،همون قدر ک ی زن باید مرد رو و نيازهاشو درک کنه ،مرد هم باید بدونه چقد اذیت کنندس ک فکر کنی شوهرت فقط برای س ک س ميخادت،نه اینکه علاقه نباشه ها نه هست وگرنه ک چ نیازی ب ازدواج بود ولی اينکه اولین تصورش این باشه خیلی بده!!!!

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗
استارتر چند سالته؟؟؟

۴ اسفند میشم ۲۱.اون ۱۵ همین ماه ۲۷‌میشه

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاس؟؟پس چراجوابتونمیده؟؟؟،

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
ببین خودت سردی یا گرمی؟اگ بهم نمیخورین تکلیفتو مشخص کن

والا الان  ک نامزدیم و دوریم همو خیلی نمیبینم.از بوس بغل بیشتر خوشم میاد تا رابطه.نمیدونم.امتحان نکردم ک ببینم رابطه چ جوره

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.

پس همسرت خرداديه

خرداديا دو شخصيتي ان

يه روز عالي و مهربون و كودك 

يه روز جدي در حد هيتلر

من خودمم خردادي ام

راستي خيلي رمانتيك و عاشق پيشه ان.

كلا زود عاشق ميشن

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  

ی چیزی هم بگم ته دلت خالی نشه فقط ی گوشه ذهنت داشته باش،گفتی برات طلا بگیره تا راضی بشی اونم گفت ی روز قبل عقد میگیرم!!!خب اونوقت فرداش بزنه زیرش طلا ها رو هم که میتونه بگیره ازت اونوقت چی?!!!

تازه اس داد ک واقعا‌ممنون بابت حرفات.ممنونم خیلی.ج ندادم.بحدی ازش ناراحتم ک سکوت بهترین راهه.دوس ندارم مادرم بفهمه.منم  معده عصبی دارم.۷ کیلو کم کردم.شدم ۴۸

ی چیزی هم بگم ته دلت خالی نشه فقط ی گوشه ذهنت داشته باش،گفتی برات طلا بگیره تا راضی بشی اونم گفت ی ر ...

اصن رابطه از پشت كه وحشتناكه اونم با جثه اين آقا. 

هيچوقت اينو قبول نكن

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  
ی چیزی هم بگم ته دلت خالی نشه فقط ی گوشه ذهنت داشته باش،گفتی برات طلا بگیره تا راضی بشی اونم گفت ی ر ...

اخه اصلا حرف درستی نزده ک طلا بگیر تا من قبول کنم

طلا میخواست میگفت یه سرویس ب عنوان زیر لفظی بهم بده

میشه برا منم یه صلوات بفرستید فداتون👄

منم اصلا از پشت دوس ندارم ضرر.ه اون میگه هفته ای ی بار.ولی من‌ میدونم دیگه گیر میده.هر وقت برم پیشش میخواد.گف ی روز قبل عقد میریم طلا بگیریم ک دیگه بهانه نیاری.طلا ها  ازم پس  نمیگیره.اونقدرا هم نامرد نیس دیگه.چرا ازم بگیره طلاهارو.زنشم خو اونوقت.

اخه اصلا حرف درستی نزده ک طلا بگیر تا من قبول کنم طلا میخواست میگفت یه سرویس ب عنوان زیر لفظی بهم ب ...

کلا میگم اگه اصلا با ی زيرلفطي هم قبول کنه قبل عقد و اون طرف بعد بزنه زیر عقد ميخاد چیکار کنه!!!طلاها رو هم ک قانونا باید پس بده

منم اصلا از پشت دوس ندارم ضرر.ه اون میگه هفته ای ی بار.ولی من‌ میدونم دیگه گیر میده.هر وقت برم پیشش ...

منظورم قبل عقد بود عزیزم،تحت هیچ شرایطی ب هیچ مدلی راضی نشو....رابطه پشت هم ک کلا در بهترین حالت مکروه موکده همش ضرر هست

اخه اصلا حرف درستی نزده ک طلا بگیر تا من قبول کنم طلا میخواست میگفت یه سرویس ب عنوان زیر لفظی بهم ب ...

عزیزم.من بهانه میوردم.تا اون نتونه حرفی بزنه.درباره رابطه.با خودم گفتم ۳۰ تومن طلا زیاده.هیچ‌مردی انقد نمیگیره وقتی گفتم شرطو.خوشحال شد قبول کرد گف خیلی خوبه.برات میگیرم تا تو هم راضی باشی‌حتی بعدش گفتم شوخی کردم طلا واسه چیمه این همه.گف ن باید بگیرم تا واسه رابطه راضی باشی