2777
2789
عنوان

تموم شد دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 78 پست
الان پیام داد چون گفتمش از لحاظ جنسی بیشتر منو میخای  تا عاطفی.گف واقعا ممنون.ممنون.ممنون.بابت ...

حسابی برخورده بهش

بگو میتونستی تو این مدت ثابت کنی بهم که خلاف اینه

نمیدونم والا این حرفای مارو ولش کن کازی که فکر میکنی درسترو انجام بده

آنان که به سر مستی ما طعنه زنانند 😎بگذار بمانند به خماری که زما هیچ ندانند 🤗
[QUOTE=60291458]سر چي دعواتون شده؟ چه دلي داره كه ج عشقشو نميده. [/QUO۹.ما ۹ ماهه نامزدیم.ولی ی بار ...

پس زودتر عقد كنين

منم داماد دارم 

از خواستگاري تا عقد همش ده روز شد بس كه اين پسر ازدواجي و پر شوره الانم از دستش راضيم

خوب جوان هست و پر از پتانسيل بهش حق بده. 

آفرين كه قبل عقد بهش پا نميدي

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اهوازی ام اون اصفهانه

اهان پسراي اصفهاني حالشون اينه 

مراقب باش گولشون و نخوري زرنگن

دوما سر جهيزيه ي پشه كش هم كم بزاري تا ته عمرت تو سرت ميزنن

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
ببین مشاور رفتین؟

گفتم قبل عقد برم ک کلا نامزدم از چشمم افتاد

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.
اگ بخاین عقد کنین چقد تو عقد میمونین؟

گف باید سریع عروسی بگیریم.جهیزیه هیچ نیار.عقد کنیم ۳ ماه بعد عروسی گف

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.
گفتم قبل عقد برم ک کلا نامزدم از چشمم افتاد

وااااااااااااا بعد عقد مشاور گفت به درد هم نمیخورین باید طلاق بگیری 

این چه حرفیه قبل عقد برو همه چیزهایی که اینجا گفتی رو بگو 

ببین پسرا تو نامزدی کمی حول دارن ولی مشاور دقیق میدونه چقدرش طبیعیه چقدرش بیماری 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

وا خب عزیزم مردا مثل زنا نیستن ک برا اونا رابطه خیلی مهمه رک بهش بگو دوس ندارم قبل عقد انقد راجب این مساعل بحرفی 

رابطه از پشت هم ک کلا ضرر داره بیخیالش شو

میشه برا منم یه صلوات بفرستید فداتون👄

راستش اونجاشم خیلی بزرگه خیلی اصن حتی دکتر سکسو لوژی رف.ببینه چشه.دکتره گف تو نزدیکی باید خیلی مراقب باشی.منم از این موضوع میرسم.کلا طبعش خیلی گرمه.میگه بعد عروسی همش خونه پیشتم.

چرا ميگه جهيزيه نيار

خونش ۴۵۰ متره.مگه بابای من چقد توان داره.بازنشسته شده دو سال.قصد خونه داریم.اون میگه تو خانوادم رسمه پسر جهیزیه داشته باشه.ک من تو بختیاریا اینجور ندیدم ولی فک‌کنم بخاطر شرایط مالی من اینو گف

راستش اونجاشم خیلی بزرگه خیلی اصن حتی دکتر سکسو لوژی رف.ببینه چشه.دکتره گف تو نزدیکی باید خیلی مراقب ...

ببین خودت سردی یا گرمی؟اگ بهم نمیخورین تکلیفتو مشخص کن

میشه برا منم یه صلوات بفرستید فداتون👄
راستش اونجاشم خیلی بزرگه خیلی اصن حتی دکتر سکسو لوژی رف.ببینه چشه.دکتره گف تو نزدیکی باید خیلی مراقب ...

عزيييييزم 

شمام ترسيدي لابد 

به حرف يه دكتر اكتفا نكنين جايي ديگه هم برين

شايد طبيعي باشه

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  
وااااااااااااا بعد عقد مشاور گفت به درد هم نمیخورین باید طلاق بگیری  این چه حرفیه قبل عقد برو ...

منم گفتم قبل عقد برم.ولی الان دیگه ی جورایی دلسرد شدم بهش.