باباش گلا مخالف غریبه بود که با غریبه ازدواج کنه ما موندیم گفتیم راضیش می کنیم با هزار بدبختی راضی ش ...
از اول اون طرز فکر باباشو میدونست نباید تورو ۹سال تمام میکشوند .اما واقعا دیگه بی خیال خواهشاً پی ش رونگیر واگر زنگ که زد که شما شروطتون کوتاه بیاید قبول نکن که فردا روز همون باباعه میگه دختره آویزون بود .من بهترین دختر رو میخواستم .اول و آخر بچه برمیگرده سمت خانواده ش
آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اونم پای من موند و خیلی تو روی خانوادش واستاد و همه ی خانوادش قبول دارند کل طایفه و خاندانش راضی ...
برای اون فرصت سوزی نشد عزیزم .اون قرارها بره خواستگاری. .اما برای تو قرارها خواستگار بیاد .این ۹سال که منتظر موندی کلی خواستگار رد کردی
آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹
کلا حال روحیم کاملا بهم خورده و انگار زندگیم پیش نمیره ۹ سال عمره کل خواستگارمم بخاطرش رد کردم
اشتباه در همین بوده .الآنم اگر تورو میخواست منتظر تاییدیه باباش نمیموند .خودش جدا اقدام میکرد .گفتم که تو این وسط باخت رو دادی اما برای پسره فرقی نکرد .به نظر پدرش آخر میره زن میگیره و اون چیزی که تو ۹سال منتظر بودیم حاضر و آماده نصیب یکی دیگه میشه
دوباره داره تلاش میکنه و صحبت میکنه ولی بازم باباش مخالفه و میگه اصلا دیگه موضوع رو باز نکنید
الهی بگردم ایشاله درست میشه جقدر بعضیا بی انصاف و بی منطقن
اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻
فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫
[من22سالمه ، اما هنوزم همون دختر بچه کوچولو، نازنازی ، حساس ، لوس و قرتی سابقم💄💅🏻]خانومای خوشگل هیچ وقت با من پرابلم نداشتن🎀خوشبختی شاید همین لحظه های تکراری و کسل کننده ای باشه ک حواسمون نیست داره میگذره🍬آرزو میکنم همه باهم بخندیم ، شاد باشیم ، زندگی کنیم...زندگی کنیم ن زنده مانی ، ای کاش همه باهم خوشبخت باشیم و کسی نباشه ک حسرت بخوره ، کسی واژه ی "ای کاش"روی زبونش نچرخه..انسان ها را دوست دارم ، انسانیت را بیشتر [روناس آرا]بنظرم از یجایی ببعد وقتی دیدی نمیشه و زورت نمیرسه رها کن و به خدا بسپار ، خدا رفیق ترین رفیق دنیاس ، بهش که تکیه کنی بد نمیبینی خلاصه بخام بگم برات :وقتی دلت از زمین گرفت ، به آسمون نگاه کن;)🧡دعا کنید شرایطمون اوکی شه و همه چیز باب دلمون بشه🫠عضو جدید نیستم سیسیا ، اندازه موهای سرم کاربری داشتم و از ۱۴۰۰ اینجامممم🫡 ❌آقایون سایت درخواست ندید اه❌