2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا قبلش میبینیش

سلام عزیزمهربون . وقتتون بخیر و شادی🌸❤️یک بار تو یک تاپیکی چند روز پیش لطف کردید ، جوابمو دادید ، کلی ازتون تشکر کردم و دعاتون کردم . نمیدونم کامنتم تایید شده بود و بهتون رسیده بود یا خیر✨️🌸راجب اکسم ازتون پرسیده بودم ( اسمش سعیده ) فرموده بودید بازگشت هست . اگه وقتتون گرفته نمیشه و زحمتی نیس براتون ، میشه راجب تایم بازگشتش اگه چیزی متوجه میشید بهم بگید ؟🥹✨️در هر حال از شما ممنونم❤️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

بله میشه و میگم☺️آشتی دارید ولی بهتره از سمت شما صورت نگیره

سلام عزیزمهربون . وقتتون بخیر و شادی🌸❤️یک بار تو یک تاپیکی چند روز پیش لطف کردید ، جوابمو دادید ، کلی ازتون تشکر کردم و دعاتون کردم . نمیدونم کامنتم تایید شده بود و بهتون رسیده بود یا خیر✨️🌸راجب اکسم ازتون پرسیده بودم ( اسمش سعیده ) فرموده بودید بازگشت هست . اگه وقتتون گرفته نمیشه و زحمتی نیس براتون ، میشه راجب تایم بازگشتش اگه چیزی متوجه میشید بهم بگید ؟🥹✨️در هر حال از شما ممنونم❤️قشنگم بار دومه دارم این متن رو براتون ارسال میکنم . قبلیه رو چندین دقیقه پیش فرستاده بودم ، نمیدونم میاد یا نه . اگه دو بار اومد ، شرمنده❤️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

بله میشه و میگم☺️آشتی دارید ولی بهتره از سمت شما صورت نگیره

من ديگه پيش قدم نميشممممم بره به دركككككك😂😂😂حس ميكنيد دوسم داره يا نه؟😐😂

ديگه ميخوام كينه اي باشم...مغرور...تعارفي و حساس اون منه مهربون...دلسوز ...پير و افسرده شد :)))

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز