2777
2789
عنوان

عمل فیستول

86 بازدید | 4 پست

سلام به همهی عزیزان. من فیستول مقعدی دارم و قراره عمل کنم. میشه اگر کسی تجربه ای داره برام بگه؟ اینکه مثلا تمام مراحل عمل رو بهم بگین. حتی نوعی که آدم قراره سر تخت بخوابه برا عمل. اگر نکته ای هست که خوبه رعایت کنم ممنون میشم بگین. فکر کنم نوع عملمم با لیزر هست. دکتر یه چیزی درمورد اینکه یه چی میفرسته تو فیستول و لیزر میکنه گفت.

بعد اینکه شما رو قبل عمل تنقیه کردن؟ من خیلی نگرانم یه وقت نکنن بعد بعد عمل زود دسشوییم بگیره و اذیت بشم.من خیلی با دفع مشکل دارم😭 اصلا نمیدونم آدمای عادی دفعشون چطوره.

من عمل جراحی باز کردم. قبل عمل از هفت هشت ساعت قبل ناشتا بودم. موقع عمل از کمر بهم بی حسی زدن. چون. آبسه هم داشتم گفتن اگه بیهوشت کنیم بعد عمل دردت زیاده اما بیحسی باعث میشه چندین ساعت بیحس بمونی. روی تخت طاق باز خوابیدم و یه پرده روی شکمم بصورت عمودی گذاشتن تا خودم نبینم چیکار میکنن. پاهام رو روی دسته های تخت قرار دادن. و دکتر اومد و عمل انجام شد. بعد عمل منو بردن ریکاوری و بعد بردن بخش.

من عمل جراحی باز کردم. قبل عمل از هفت هشت ساعت قبل ناشتا بودم. موقع عمل از کمر بهم بی حسی زدن. چون. ...

عه چه خوب من فکر کردم برعکس باید رو تخت خوابید.

بعد عمل چیکارا گفتن بکنین؟ شب بستری بودین؟

قبل عمل آزمایش اینام گرفتن ازتون؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه چه خوب من فکر کردم برعکس باید رو تخت خوابید.بعد عمل چیکارا گفتن بکنین؟ شب بستری بودین؟قبل عمل آزم ...

فکر میکنم پوزیشن عمل بستگی به پزشک و محل فیستول هم داره. چند ساعت بعد عمل تو بیمارستان گفتن یه گاز استریل که داخل مقعد بود خارج کنیم. یه شب بستری بودم چون من باید میرفتم شهرستان ،خودمون خواستیم بمونیم یه شب تا مشکلی پیش نیاد وگرنه دکتر اصراری نداشت. تو خونه هم هر روز چند بار باید تو آب ولرم مینشستم تا مدتها و همچنین مراقب بودم که یبوست نداشته باشم. دکتر بهم انتی بیوتیک و مسکن داده بود اونم میخوردم. یه سری داروی ملین هم داده بود. هر دو سه هفته هم میرفتم ویزیت تا دکتر وضعیت رو ببینه. قبل عملم ازم آزمایش گرفتن تو بیمارستان.

شما دکترت کیه؟ کدوم بیمارستان میری؟ راستی عمل لیزر احتمال عودش بالاتره مراقب باش

ممنونم از اطلاعات خوبت.من اهواز. پیش دکتر مهین نقیب زاده.

خواهش میکنم. انشاالله هر چی زودتر خوب بشی گلم نگران عملتم نباش فقط مراقب باش خوب محل عملو هر روز تمیز و خشک کنی تا عفونت نکنه و یبوستم نداشته باشی