2777
2789
عنوان

زایمان

325 بازدید | 25 پست

دوستان من خودم تهرانی ام دو تا بچه ام هم تهران دنیا اومدن حالا ۱۰ ساله یه شهر دیگه زندگی میکنم خیلی راضیم مردم عالی داره سومین بچه رو باردارم خانواده و اطرافیان و حتی یکی از بچه هام میگن نباید شهرستان دنیا بیاد خیلی عذر میخوام جسارت به هیچ کس نشه ولی میگن زشته و برای آینده اش بده و اینا ولی من میگم تا تهران ۱۰ ساعت راهه باید یه هفته قبلش برم ۱۰ روز بعد تولد برگردم با اون زخم سزارین فقط به خاطر اینکه تو شناسنامه بخوره تهران مثل اونای دیگه خیلی دو دل شدم میگن در آینده میگه چرا منو اونجا اوردی مثل اونای دیگه تهران نبودم از طرفیم اگر برم تهران بچه ها نی نی جدید رو حدود ۱۵ روز بعد تولد میبینن تو این مدتم یکی باید بیاد بمونه پیش اینا که تنها نمونن تو شهرستانی که هستیم شما بودین چی کار میکردین؟

کاربری دست دو نفره 🦦😐

15 روز میگذره مثل باد

فرصت زیاده تا نی نی بیاد با هم باشن

من بودم میرفتم تهران

بچه های این دور و زمونه یه چیزایی براشون بود و مهمه که از نظر ما نیست اما بابتش کلی گله میکنن

با ارامش برید

نظر شخصیمه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آره دیگه تهران مال اروپاست 😁😁😁بقیه ی شهرای ایران جزو افغانستان هستن بخاطر همین خیلی بی کلاسیه

جسارت نکردم عزیزم من خودم ۱۰ ساله اینجام و دارم با مردمش با شهرش کیف میکنم بحثم خانوادم و حرف اطرافیانه که هی بهم فشار میارن وگرنه کی بدش میاد از بیمارستان تا خونش یه ربع باشه تا اینکه بخواد با زخم سزارین ۱۰ ساعت تو راه باشه

کاربری دست دو نفره 🦦😐

15 روز میگذره مثل باد فرصت زیاده تا نی نی بیاد با هم باشن من بودم میرفتم تهران بچه های این دور و زم ...

مرسی ازت بقیه هم همینو میگن که بعدا میگه فرق گذاشتید

کاربری دست دو نفره 🦦😐

مگ شهرستان چشه دلتونم بخاد

ادم باید شخصیت وشعور داشته باشه

باعث افتخاره شهرستانی باشی

تو تهران مدال انداختن گردنت

متاسفم

من شهرستانی نیستم ولی ماهمه خواهربرادریم

توهین تلقی میشه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت هرچی خیره سرراهمون قراربده🙏🤲

مگ شهرستان چشه دلتونم بخاد ادم باید شخصیت وشعور داشته باشهباعث افتخاره شهرستانی باشیتو تهران مدال ان ...

آره مثل بعضیا که میگن دهاتی😐

یه بار سرهمین بایکی بحثم شد اینجا

مثلا تو شهر باشی مدال میندازن گردنت

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

برخوردن نداره که جبهه میگیرن بعضیا. حالا ترجیح ش اینه، چیکار کنه؟

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

آره مثل بعضیا که میگن دهاتی😐یه بار سرهمین بایکی بحثم شد اینجا مثلا تو شهر باشی مدال میندازن گردنت

خیلیم دلشون بخاد

خودشون از ناف تهران اومدن

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت هرچی خیره سرراهمون قراربده🙏🤲

مگ شهرستان چشه دلتونم بخاد ادم باید شخصیت وشعور داشته باشهباعث افتخاره شهرستانی باشیتو تهران مدال ان ...

فدات شم من گفتم ۱۰ ساله دارم اینجا زندگی میکنم و دارم کیف میکنم از مردمش و شهر نگفتم بده گفتم خانوادم دارن فشار میارن که باید بیای تهران زایمان کنی چی کار کنم

کاربری دست دو نفره 🦦😐

آره مثل بعضیا که میگن دهاتی😐یه بار سرهمین بایکی بحثم شد اینجا مثلا تو شهر باشی مدال میندازن گردنت

من به هیچ کس توهین نکردم گفتم خودم افتخار میکنم اینجا باشم ولی اطرافیانم هی دارن دو دلم میکنن که نه باید بیای تهران

کاربری دست دو نفره 🦦😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز