2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 25 پست

موافق نیستم

برادرهمسرم بخاطر ماموریت های پدرش توی یه شهر

دیگه به دنیا اومده و دوست نداره

میگه به هر کی میگم اهل فلان جا ام وقتی شناسنامه رو

میبینه فکر میکنه دروغ گفتم

دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه می‌دهند🌸

من چه تهران چه اینجا مادرم و شوهرم هستن بحث کمک نیست بحث اینه که میگن بعدا بچه گله میکنه فرق گذاشتید و اینکه تو چون تهرانی هستی بچه ات نباید تو اون شهر دنیا بیاد و شناسنامه بگیره وگرنه من خودم از نظر خودم مردم این شهر بهترین مردم دنیان و افتخار میکنم کنارشونم فقط از حرف بقیه میترسم

کاربری دست دو نفره 🦦😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلیم دلشون بخادخودشون از ناف تهران اومدن

درمورد جاریش حرف میزد میگفت دختره ازتو دهات اومده تا دیروز تو گاو گوسفند بود گفتم بنده خدا سگی که تو گله گوسفند اوناست فقط ۱۰۰میلیون پولشه،اون ۱۰تا گوسفندش با کل زندگی تو برابری میکنه بعد تو واسه اون کلاس میزاری

بنده خدا اینقد فشاری شده بود تاپیک قفل کرد

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

تهران بدنيا بياري پاسپورت امريكايي ميدن بهت؟ كل ايران بالاتا پايينش يكيه متاسفانه

اين بحث تهراني شهرستاني مال دهه هشتاد بود كه نه تورم بود نه جنگ نه اعتراضات نه هزارتا مكافات ديگه

من به هیچ کس توهین نکردم گفتم خودم افتخار میکنم اینجا باشم ولی اطرافیانم هی دارن دو دلم میکنن که نه ...

میدونم عزیزم گفتین

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
موافق نیستمبرادرهمسرم بخاطر ماموریت های پدرش توی یه شهردیگه به دنیا اومده و دوست ندارهمیگه به هر کی ...

اطرافیان منم میگن بعدا میگه من چرا اینجا دنیا اومدم اونای دیگه تهران شما فرق گذاشتید

کاربری دست دو نفره 🦦😐

درمورد جاریش حرف میزد میگفت دختره ازتو دهات اومده تا دیروز تو گاو گوسفند بود گفتم بنده خدا سگی که تو ...

خوب گفتی حآلآ آنگآر خودشــ آز کجآ تومـدهہ‏‏

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت هرچی خیره سرراهمون قراربده🙏🤲

یعنی من تو استان زایمان میکنم میتونم تو همون استان شناسنامه بگیرم یا باید بیام شهرستان خودمون بگیرم؟

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا مواظب دختر کوچولوم باش 🩷💕💗

2790