دوستان من خودم تهرانی ام دو تا بچه ام هم تهران دنیا اومدن حالا ۱۰ ساله یه شهر دیگه زندگی میکنم خیلی راضیم مردم عالی داره سومین بچه رو باردارم خانواده و اطرافیان و حتی یکی از بچه هام میگن نباید شهرستان دنیا بیاد خیلی عذر میخوام جسارت به هیچ کس نشه ولی میگن زشته و برای آینده اش بده و اینا ولی من میگم تا تهران ۱۰ ساعت راهه باید یه هفته قبلش برم ۱۰ روز بعد تولد برگردم با اون زخم سزارین فقط به خاطر اینکه تو شناسنامه بخوره تهران مثل اونای دیگه خیلی دو دل شدم میگن در آینده میگه چرا منو اونجا اوردی مثل اونای دیگه تهران نبودم از طرفیم اگر برم تهران بچه ها نی نی جدید رو حدود ۱۵ روز بعد تولد میبینن تو این مدتم یکی باید بیاد بمونه پیش اینا که تنها نمونن تو شهرستانی که هستیم شما بودین چی کار میکردین؟
من چه تهران چه اینجا مادرم و شوهرم هستن بحث کمک نیست بحث اینه که میگن بعدا بچه گله میکنه فرق گذاشتید و اینکه تو چون تهرانی هستی بچه ات نباید تو اون شهر دنیا بیاد و شناسنامه بگیره وگرنه من خودم از نظر خودم مردم این شهر بهترین مردم دنیان و افتخار میکنم کنارشونم فقط از حرف بقیه میترسم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
درمورد جاریش حرف میزد میگفت دختره ازتو دهات اومده تا دیروز تو گاو گوسفند بود گفتم بنده خدا سگی که تو گله گوسفند اوناست فقط ۱۰۰میلیون پولشه،اون ۱۰تا گوسفندش با کل زندگی تو برابری میکنه بعد تو واسه اون کلاس میزاری
بنده خدا اینقد فشاری شده بود تاپیک قفل کرد
لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏