2777
2789

😐😂

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بامزه

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

🤭

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
...باشه بخندی الهی

😐

چنلم توی بله : fararazbale یکم دلی صحبت کنیم؟حتی نمیدونم باید عذرخواهی کنم یا نه...میخوام عذر خواهی کنما اما با خودم میگم بابت چه گناهی عذرخواهی کنم؟بابت صرفا بی انرژی اجتماعی بودنم که دست خودم نیست و توی ذات و سرشتمه؟اصن به گذشته برمیگردیم،خیلی گذشته،وقتی که بچه بودم،من ابدا اجتماعی نبودم،من واقعا معاشرتی نیستم،یعنی شاید توی یه تاپیک ببینی منو بابت پستم فک کنی خیلی کول و فانم،اما در همون لحظه ست و ثانیه ی بعد دیگه انرژی ندارم و یا انرژیم در حد همون یه پست گذاشتن توی یه تاپیکه،من خیلی اهل چت کردن طولانی نیستم،من در زندگی غیر مجازیم کلا سه تا رفیق دارم و در ده سال اخیر زندگیم با فرد جدید غیرمجازی دوست نشدم،من همیشه درخواست دوستی هارو قبول میکنم بخاطر اعتباری که طرف داره پیشم،اما نمیتونم بعدا مکالمه ی طولانی داشته باشم و پیوی چک کنم،من همه چیمو توی چنل و پستام میگم اما آدم چت خصوصی و دیتیل شخصی نیستم و این نشونه ی عدم علاقه ی من به شما و یا تکبر نیست،روح و روانم برای معاشرت طولانی خسته ست،گاهی بعد از مدت ها میام جواب بدم میبینم لغو دوستی کردید،بیشتر از اینکه از این ناراحت شم از این ناراحت میشم که حتما با جواب ندادن ناراحتتون کردم که لغو کردید,و ناراحت تر میشم از اینکه من هم تقصیری ندارم فقط در توان من ارتباط شخصی نیست...فقط ازتون خواهش میکنم از دست من بابت این اخلاقم ناراحت نشید من دست خودم نیست ...من خیلی عذاب وجدان میگیرم و حق من نیست این حس رو هم به کتگوری افکار آزار دهنده م اضافه کنم♥️

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز