2777
2789

😐😂

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بامزه

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

🤭

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
...باشه بخندی الهی

😐

چنلم توی بله : fararazbale من فکر میکنم عاشق بودن واقعا همه چیو عوض میکنه،من همیشه دوس داشتم تنها زندگی کنم،چون حوصله ی هیچ مردی رو نداشتم،اصن به همه میگفتم "که چی پاشی برای یه نفر دیگه غذا بپزی بذاری جلوش؟حالا خودش کمه پس فرداش هم باید بچه دار شی و بشینی بچه شو بزرگ کنی...ترجیح میدم آقای خودم باشم"این وسطا همیشه یکی پیدا میشد که بگه "عاشق نشدی!یه روزی رو میبینیم که چندتا بچه داری از کسی که دوسش داری"منم همیشه میگفتم "حالا میبینیم!"...حق با اونا بود...عاشق که بشی همه چی عوض میشه...اصن همون غذا درست کردنه صرفا یه غذا پختن برای انجام وظیفه نیست...اگه قراره اونی که میشینه جلوت کسی که باشه که عاشقشی ازش میپرسی چی دلش میخواد تا همونو بپزی با همون جزئیاتی که اون میخواد،حتی دوس داری بچه هم داشته باشی در حالی که همیشه از بچه داشتن فراری بودی...حاضری همه چیتو بدی ولی با اون زندگی کنی و کتلتی که اون دوس داره براش درست کنی...خدا رو چه دیدی؟شایدم یه روزی در حالی که دختر آینده مون حنا رو بعد از حموم حوله پیچ بغل کردی تا توی بغلت خشک شه در حالی که لپاش صورتی شده،بیای پیش من و به کتلت ها ناخونک بزنی و منم با کفگیر آروم بزنم رو دستت:)تصور کن وقتی میای خونه دخترمون هرجای خونه که هست وقتی صدای در رو بشنوه با ذوق بیاد دم در و بچسبه به پاهات و دستاشو سمتت دراز کنه تا بغلش کنی...خیلی قشنگه نه؟...کل دنیا برا همه،تو و یه دختر از تو برای من...همه کس منی💙

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز