2777
2789

منم نمیخوام برم اشکالی داره که نریم سونو و غربالگری؟

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

وا همه آز دادن قبل ازدواج.😒

واسه چی نمیخوای بری؟🤤

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیخوام برم اشکالی داره که نریم سونو و غربالگری؟

دلیلش چیه ؟

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

اخه خرج اضافیه

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
سلام دكترتون بهتون نگفته كه بايد بريد؟ چرا نميريد؟

هنوز وقتش نیس که برم اخه وقتی نه تو ارثمون سندرمی هس نه تو فامیل همچین چیزایی داریم الکی برا چی بریم اخه

دلیلش چیه ؟

میگم که خرج اضافیه واقعا منی که میدونم از پس خرجش بر نمیام چیکار کنم خب

میگم که خرج اضافیه واقعا منی که میدونم از پس خرجش بر نمیام چیکار کنم خب

جواب دادم بالا عزیزم.

ریسک نکنید لطفا

هنوز وقتش نیس که برم اخه وقتی نه تو ارثمون سندرمی هس نه تو فامیل همچین چیزایی داریم الکی برا چی بریم ...

ما هم اصلا نداشتيم ولي دكتر بهم گفت برو

بنظرم رفتنش خيالتون راحت تر ميكنه

من رفته بودم پرسيدم ميگفتن بجز مسائل ژنتيكي و ارثي يه وقتا جهش كروموزومي اتفاق ميوفته كه دليل خاصي هم نداره ولي تو بعضي بارداريا پيش مياد