2777
2789
ما هم اصلا نداشتيم ولي دكتر بهم گفت برو بنظرم رفتنش خيالتون راحت تر ميكنه من رفته بودم پرسيدم ميگف ...

مگه نباید هفته ۱۲ تا هفته ۱۳ برا غربالگری رفت؟ 

من هنوز توی ۷ هفته ام

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگم که خرج اضافیه واقعا منی که میدونم از پس خرجش بر نمیام چیکار کنم خب

به دكترتون بگيد يه جاي قيمت مناسب تر با طرف قرار داد بيمه تان بهتون معرفي كنه

من نسل اميد رفتم ، ٤٣٨ هزار تومان شد

طرف قرار داد با بيمه نبود ولي برگه ميده كه بشه از بيمه هزينه اش را بگيري

به دكترتون بگيد يه جاي قيمت مناسب تر با طرف قرار داد بيمه تان بهتون معرفي كنه من نسل اميد رفتم ، ٤٣ ...

یا خداااااا ۴۳۸ هزااار تومن اینجوری باشه عمرا اگه بتونم برم 😢😢😢😢

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

تورو خدا اصلا ریسک نکنین و حتما برید .دوست خود من سونو ان تی سالم بود ولی تو ازمایش فهمید بچش مشکل داره و امینو شد و مجبور ب سقط شد.یکی دیگه از دوستام سونو و ازمایش ان تی سالم بود ولی تو انو مالی  فهمید کلیه بچه مشکل داره و اونم متاسفانه سقط کرد

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
یا خداااااا ۴۳۸ هزااار تومن اینجوری باشه عمرا اگه بتونم برم 😢😢😢😢

عزیزم شهر با شهر قیمتاش متفاوته برا من شد۱۷۰تقریبا شایدم کمتر دقیق یادم نیس

عزیزم شهر با شهر قیمتاش متفاوته برا من شد۱۷۰تقریبا شایدم کمتر دقیق یادم نیس

هم ازمایش هم سونو دیگه ۱۷۰ شد ؟

من خواهرم ۳ سال پیش رفت ۲۰۰ تومن فقط ازمایشش شد با سونو ان تی شد ۱۰۰ تومن سر هم یه ۳۰۰ خرج کرد دکترش گفت یه مرحله دیگه باید بری رفت ۱۹۰ تومن داد یه ازمایش دیگه رفت بچش سالم بود اون موقع نزدیکه ۵۰۰ تومن خرج کرد الان دیگه فبهاااا

ریسک اشتباهش هم بالاست... جهش ها کلا ۸ درصد احتمال دارن... ولی ریسک اشتباه این آزمایش هم تقریبا بالاست...

نمیدونم ..سال ۸۳ که من اولین بچه م رو بدنیا آوردم این غربالگری ها نبود... فقط سونو ..

بچه دومم همه این ها رو انجام دادم...

الان برای سومی میگم نرم...

آخه خواهرشوهرم رفت بعد یه مورد مشکوک دیدن..بعد از کلی استرس و آزمایش بیشتر...متوجه شدن اصلا موردی نیست. الان هم بچه ش صحیح و سالم بغلش ه

هم ازمایش هم سونو دیگه ۱۷۰ شد ؟ من خواهرم ۳ سال پیش رفت ۲۰۰ تومن فقط ازمایشش شد با سونو ان تی شد ۱۰ ...

بله عزیزم جفتش با هم ۱۷۰شد انومالیمم فقط سونوشو رفتم اون شد۲۰۰

بله عزیزم جفتش با هم ۱۷۰شد انومالیمم فقط سونوشو رفتم اون شد۲۰۰

کدوم شهری؟

عزیزم غربالگری همه بیماریهای ژنتیکی را پوشش نمیده این بیماری تو چند نسل کسانی که ازدواج فامیلی دارند باید بررسی بشه و تنها راه مبتلا نشدن جلوگیری از ازدواج های فامیلی هستش که این ژن در انها فعاله...

پس ربطی به Nt نداره...بهتره اینجور جاها کمی دست ودلبازی کنیم و از خرج های بی مورد دیگه بزنیم..

یا قبل از باردار شدن یک بودجه ای برای این ازمایشها در نظر بگیریم که بچمون در اینده عذاب بی فکری و سهل انگاری والدینش را متحمل نشه...