2777
2789
عنوان

ثمین

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 250 پست

ولي ثمين فقط عقايدشو ميگقت حالا ب ساريتا كار ندارم 

ميتونستن برن تو تاپيكش عقايدشو بخونن ميتونستن نرن 

حالا چرا انقد ناراحتن من موندم 

اينجا تو لحظه با كسي ك دوسش داري تبادل نظر ميكني و بعدش ميري قرار نيس اتفاقي بيفته ك 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😁عزیزم شما کاربر خوبی هستی میشناسمت

عاشقتم ⁦❤️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ولي ثمين فقط عقايدشو ميگقت حالا ب ساريتا كار ندارم  ميتونستن برن تو تاپيكش عقايدشو بخونن ميتون ...

منم عقایدش رو قبول دارم حتی با وجود نارگیل

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یا خدا چرا من در ادامه مثال زده شدم 😅😅 برای منه بدبخت بی سازم میرقصن زندگیم در جریانی که!!!😅😅😅 ...

باج میگیرم شایعه نکنم با فاخته یکی هستی خخخخ

حالا بياين بگين كدومتون خاله سوسكه هستين 🤭😮

ایگوانا معنی اسمت یعنی چی ؟ 😐

عزیزم اینو نگی چی بگی؟؟ هی میاین تاپیک میزنین کدوم کاربر دوس داشتنیه؟؟ فلانی و فلانی بامزه ترین کار ...

والا من یکی یه بارم‌تو‌این تاپیکا نه نظر دادم نه خودم اینجور تاپیکا رو زدم عقیده شخصیمو گفتم که طرزفکرش راجع به زن مستقل رو دوست داشتم همین وگرنه برام ساریتا و ثمین و فرقی نداره اون طرز فکر رو دوست دارم

منم از حرفش خوشم مياد منطقى گفت چه فرقى داره كى هست حالا 😐

منم

اووو زن مستقل کجا بود باوا ایشون فقط ی سری حرفارو که شنیده بود دیکته میکرد اصلا نمیدونست فمنیست ب کی ...

همون زن مستقل رو دوست دارم تو زندگیمم سعی کردم به کار ببرم

استارتر اسمت توش میمون داره توام مشکوکی 😂😂😂😂😂

منم نارگیلشونم 🤣

خدابگم چیکارت نکنه بااسمت تواین مدت باحساساتم بازی کردی همه‌جوره خوندمش ولی اینی‌که میگی بذهنمم نرسی ...

خودمم میمون میخوندم‌بغض میکردم چرا شوهرم بهم میگه میمون

عههه من ميمون تم ميخوندم . حلال كن 😬😬😁

خخخخخ من خودمم تا مدتها درگیر ادبیات شوهرم بودم که چرا اینهمه سال تو اشنایی نفهمیدم عاشق میمونه

😦

یعنی مهم نییست طرف دروغگو هست !عجب 

اخه حرف و از کسی که سر تاپاش دروغه قبول میکنید بابا نکنید این کارو 

بعد میگید چرا امثال ساریتا و ثمین زبادن چرا تاپیک سرکاری نکنید این کارو فضا ندید که پس فردا هر کسی پاشه تریبون دستش بگیره اینجا 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
میخوان اب وگل الود کنن ثمین های جدیدشناسایی نشن    

خودمم هستم