2777
2789
عنوان

ثمین

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 250 پست
والا سری قبل گفتن یه باندیم نوچه  و‌نوچه کشی داریم الانم حتما میگن همه مون یه نفریم

حالا چیه هی تبلیغش میکنید؟؟؟ چه خبره تونه ..چه خبره تونه...انگار ی عده از خودشون فکر شخصیت استدلال نظر ندارن پوچ و خالی بودن که حالا یهوووو دل آسمان تپیده و از تو نی نی سایت یک دخترک مستاصل پراز فکری پیدا شده لیدر و رهبر شون باشه....زندگی که حرفهای یک ادم تقللی سر لوحه ش باشه همون نباشه بهتره...چقدر مشمئز کننده..

چقدر نی نی سایت بی در و پیکر شده.متاسفم برای این مدیریت.دیگه هرگز نمیام.ده سال پیش کجا و الان کجا

یعنی اسم اونهایی که دفاع از ثمین کردند با اینکه دروغگوییش محرضه و یادم سپردم که نه طرفشون برم نه اومدن طرفم جواب بدم اینها خودشون از ثمین خطرناک ترن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدم استارتر اسامی دیگه رومثال میزنی حق الناس داره ها..چون یکی وسط تاپیک میرسه جریانو نمیدونه اون اسامی هم آلوده میشن به دروغگویی و رسوایی اونهم بی دلیل فقط بخاطر مثال زدن حضرت خانم!

چقدر نی نی سایت بی در و پیکر شده.متاسفم برای این مدیریت.دیگه هرگز نمیام.ده سال پیش کجا و الان کجا

حالا چیه هی تبلیغش میکنید؟؟؟ چه خبره تونه ..چه خبره تونه...انگار ی عده از خودشون فکر شخصیت استدلال ن ...

ندید بدیدن 😂😂

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
والاخودش میگه عقایدمهم نبوده ویه مشت حرفه دروغ وراستش مهم نیست من ازاین لجم گرفت

یعنی عقاید خودشم نبودن ؟ 😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یعنی اسم اونهایی که دفاع از ثمین کردند با اینکه دروغگوییش محرضه و یادم سپردم که نه طرفشون برم نه اوم ...

من تمام تاپیکها رو خوندم اسکرین اسامی مدافع کننده و نوچه هاشم دیدم اما گفتم ولش کن نمیگم..ای دل غافل!

بعدم استارتر اسامی دیگه رومثال میزنی حق الناس داره ها..چون یکی وسط تاپیک میرسه جریانو نمیدونه اون اس ...

عزیزم اون اسامی دیگه خودشون تو تاپیک بودن و راضین کلیم شوخی کردن ممنونم از نگرانیتون بابت حق الناس خانوم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
حالا چیه هی تبلیغش میکنید؟؟؟ چه خبره تونه ..چه خبره تونه...انگار ی عده از خودشون فکر شخصیت استدلال ن ...

نفهمیدم چی شد 😐

من تمام تاپیکها رو خوندم اسکرین اسامی مدافع کننده و نوچه هاشم دیدم اما گفتم ولش کن نمیگم..ای دل غافل ...

من حافظم خوبه کلا ریپلای کنن من بعد جواب نمیدم حال ادم بد میشه معیارهارو میخونه 😷نصف نوچه هاش خودشن به قول خودش با این کاربریم دروغ نگفتم 😂معلوم نیست چند تا دیگه داره 

یعنی عقاید خودشم نبودن ؟ 😐

اصلا میدونی داستان چیه ؟

من تمام تاپیکها رو خوندم اسکرین اسامی مدافع کننده و نوچه هاشم دیدم اما گفتم ولش کن نمیگم..ای دل غافل ...

منم الان دفاع کردم ؟ نوچه ام ؟ بابا من میگم از اون طرز فکر زن مستقل خوشم میاد همین

اون برا زن بودن خودش ارزش قائل نبود حالا ادعای فمینیستی هم داره..دیشب میگفت رادیکال و اسلامگرا...اوه اوه..هرکی دو ورق کتاب خونده باشه هم از قبل میتونه اینها رو بگه.مخصوصااینکه برنامه ش این بود اینبار با عقاید فمینیستی بیادجلو..خب معلومه باید کسب اطلاعات میکرده قبلش.‌‌‌..اگر برا زن بودنش ارزش قائل بود خودش رو بجای دیگران در قالب آدم دیگری شخصیت دیگری جا نمیزد..خوده خودش میومد..پس خودش رو قبول نداشته اونوقت این ادعاهای کر کننده هم داشته!!! بسه بابا بسه جمعش کنید بساط بی ابرویی رو....تحویل نگیرین...

اصلا میدونی داستان چیه ؟

ساریتا و ثمین یه آی پی داشتن و یک نفرن .ثمینم تو دفاع از خودش کلی توجیه اورده . به شخصه هر چیزی که با منطقم جور بیاد تایید میکنم اینجا هم گفتم عاشق طرز فکر استقلال زنم که کاربر ثمین هم یه سری از همون عقاید رو دیکته میکرد حالا از روی کتاب وجزوه یا عقاید خودش بود هر چند ممکنه تو زندگی واقعیش نتونسته باشه اونجوری باشه .