2777
2789
عنوان

ثمین

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 250 پست

چقد اينجا رو جدي گرفتين 

راستي من اصن نميدونم ثمين چي شده 

اين اولين تاپيكه 

ولي خواهشا انقد اينجا ب جست و جو نپردازين من ك اينجا رو ي محيط براي گپ زدن و شادي با دوستام ميبينيم فقط 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوهرت😲 مگه در مورد ثمین تاپیک نزدید؟ 

وسطش حرف از ازدواج مجازی شد گفتم شوهرمم اشناییمون مجازی بود از بس به فکر شوهرمم فکر کردم اونو میگی 😂😂😂😂سوتی قرن رو دادم شوهرم نیست دلم تنگه 😌😌😌😌 با ثمین چت نمیکردم از استقلال فکری که مطرح میکردخوشم میومد مثل خودم بود عاشق تو هم هستم 😘⁦❤️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بخاطر همین عقاید مشترک‌ دوسش دارم 😐 امان از نارگیل

🤣🤣🤣🤣

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
اه چه خر تو خری شده😂😂به اینجا اطمینان نکنین...انقدر شیفته یک کاربر نشین انقدر قربون صدقش نرین...بع ...

والا قربون صدقه فقط مال خودم من واقعیم بیاین تحویلم بگیرین 😌

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چقد اينجا رو جدي گرفتين  راستي من اصن نميدونم ثمين چي شده  اين اولين تاپيكه  ولي خ ...

فرناز جان دقیقا حرفاتون درسته

ولی ظهر حرفای ضد و نقیض  و بچگانه باعث این حجم از تاپیکها و پستها شده 

من مهم نیست برام کی کی هست اصلا ولی از دروغ شنیدن ولو در مجازی هم بیزارم

انگار آدم بچه فرض بشه

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
اعتراف ميكنم كه عقايدشو قبول دارم حالا از روي جزوه هاي دانشگاهش نوشته باشه يا ويكي پديا يا هرچيز ديگ ...

مهم نيس جودى تا اونا هستن ماهم هستيم🙂،از اين تريبون اعلام ميكنم من و جودى يه نفر نيستيم ضمنا😅😅😅😅

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

یا خدا چرا من در ادامه مثال زده شدم 😅😅

برای منه بدبخت بی سازم میرقصن زندگیم در جریانی که!!!😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
یا خدا چرا من برای منه بدبخت بی سازم میرقصن زندگیم در جریانی که!!!😅😅😅😅

سوگل توضيحات داده شده،شوخى بود،سكته نكن😁😁😁

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
ممنونم واقعا.

افرو 

من حرف تورو قبول دارم با توجه به اینکه اوندفعع هم مچشو گرفتی 

قضیه چیه ثمین فیک بود؟؟

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼