2777
2789
عنوان

ثمین

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 250 پست

من حرف هیچکس قبول ندارم و فقط حرف خودم قبول دارم ای ام خودشیفته و با اعتماد به سقف بالایی

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الان همه رو دوست داشته باشم مشکلیه ؟ جدا از این حرفا من از اون شخصیت ثمین مجازی خوشم میاد که مثل گذش ...

اصلا هیچ مشکلی نیس هر سه رو دوست داشتس باشی ولی در صورتی هر سه تاشون دوست داشتنی میشه که هر سه تا سه نفر باشن .ولی وقتی هر سه تا یک نفر از اب در میاد خیلی ادم ازش ناامید میشه واثلا دوست داشتنی نمیشه یک نفر با سه شهصیت متفاوت.

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
اتاق برادرزاده هام دراز کشیدم کوچکه بهم میگه میمون عزیزم 😂(میخواد بگه مهمون عزیزم خخخخ)

😂😂😂😂😂😂اینم ازبرادرزاده‌های این‌دوره زمونه

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
اصلا بیا و ببین حالا چطور دروغ میبافه😑😑😑😑  میگه اون نزدیکمه با هم تویه خونه زندگی کردیم من ...

اعتراف میکنم این بار زود تاپیک زدم ندونسته و بدون اگاهی . فقط عقاید استقلال ثمین رو دوست دارم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
😂😂😂😂😂😂اینم ازبرادرزاده‌های این‌دوره زمونه

والا هی تر و خشک کن اینم اخر و عاقبتش

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اصلا هیچ مشکلی نیس هر سه رو دوست داشتس باشی ولی در صورتی هر سه تاشون دوست داشتنی میشه که هر سه تا سه ...

من دلم دریاست برای همه مدل جا دارم

یعنی عاشق یه شخصیت مجازی شدی؟ 

دیگه مجازی نبود دایم باهم چت میکردیم دوست معمولی بودیم‌تو تاپیکام هست اولم خودش مطرح کرد

من حرف هیچکس قبول ندارم و فقط حرف خودم قبول دارم ای ام خودشیفته و با اعتماد به سقف بالایی

مثل خودمی تا حدودی

اعتراف میکنم این بار زود تاپیک زدم ندونسته و بدون اگاهی . فقط عقاید استقلال ثمین رو دوست دارم

عقاید مختص اون نبود عقاید خیلی از ماها هم هست میمونمت جان☺

من به شدت الان افسوس میخورم به خاطر یه کاربر دروغگو ما تا مدتها نمیتونیم از روشنفکری کتابخونی استقلال و ارزش زن صحبت کنیم این ثمین زینب ساریتا میشه برامون پیراهن عثمانی😑😑😑😑😑😑😑 و تا حرفی بزنیم پرچمشو میکنن تو چشممون

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
دیگه مجازی نبود دایم باهم چت میکردیم دوست معمولی بودیم‌تو تاپیکام هست اولم خودش مطرح کرد

شخصیت و منش رو میگم عزیزم

بگو چی دوست داری منم از فردا همینا رو بگم با هم چت کنیم

یا رفیق
حرفاش درست بود، حالا حتی اگه خودشم آرزوی رسیدن به اون حرفا رو داشته باشه!

موافقم

اصلا هیچ مشکلی نیس هر سه رو دوست داشتس باشی ولی در صورتی هر سه تاشون دوست داشتنی میشه که هر سه تا سه ...

مخم پوكيد!!!

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
شخصیت و منش رو میگم عزیزم بگو چی دوست داری منم از فردا همینا رو بگم با هم چت کنیم

کیو میگی ثمین یا شوهرم ؟؟؟؟

عقاید مختص اون نبود عقاید خیلی از ماها هم هست میمونمت جان☺ من به شدت الان افسوس میخورم به خاطر یه ک ...

بخاطر همین عقاید مشترک‌ دوسش دارم 😐 امان از نارگیل