2777
2789
عنوان

از دست دادن پدر

4911 بازدید | 80 پست

سلام من نزديك يك هفته است پدرم رو از دست دادم دارم ديوونه ميشم اصلاً نميتونم نبودش رو باور كنم دوتا بچه هم دارم كه حوصله اشون رو ندارم همش تنها تو اتاق ميشينم از شلوغي هم متنفر شدم دلم ميخواد همش تنها باشم خواهشاً اگه كسي ميدونه چطوري ميتونم باز به زندگي بر گردم كمكم كنه

عزیزم خیلی داغت تازه است. حالت هات خیلی طبیعیه. زیاد به خودت فشار نیار که برگردی به زندگی عادیت. قطعا یه زمانی طول میکشه ولی مطمئن باش زمان حلال همه چیزه و همه آدما هر کسی رو هم تو زندگی از دست بدن بازم به نودش عادت میکنن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.خدا رحمتشون کنه و صبر به شما بده عزیزم.فقط گذشت زمان مرهم دل آدم میشه.من این دوران بد طی کردم.براشون نماز بخون.قران بخون.خیرات بده و سر مزارشون زیاد برو.اگه حالتون خیلی بده با مشورت پزشک آرامبخش بخور یا گلاب و زعفرون و گل گاوزبون و ...بخور.

سلام دوست عزيزم خدا پدر مهربونتو رحمت كنه واقعا درد بزرگيه خيلي طول ميكشه فراموش كني  من بعد سه سال و ٩ ماه هنوز درگيرم😭😭😭😭 از خداوند واستون آرامش و صبر ميخام🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

براي آرامشم لطفا يه صلوات بفرستيد سپاسگذارم 

عزیزم تسلیت میگم خدا بهت صبر بده منم امسال پدرم رو از دست دادم بهرحال این حالات تا چهل رو طبیعیه 

خب بیشتر پیش خانوادت باشی ببینی اونا دارن طبیعی میشن شما هم عادت میکنی 

البته فراموش نمیکنی ها 

من هنوزم شبها قبل خواب بیادش قران میخونم و گریه میکنم

اولا تسلیت میگم.خدا بهتون صبر بده..غم بزرگیه و تحملش خیلی سخته.منم سه روز قبل عید خاله مو ازدست دادم و خیلی داغون شدم,خدا بفریادت برسه که عزیزترین کس رو از دست دادی..

بعدشم این غم و اندوه طبیعیه.خیلی دردآوره ولی باید راضی باشی ب رضای خدا..

بفکر همسر و یچه هات باش ک اگه تورو اینجور ببینن افسرده میشن.هرچه میگی درسته،درسته غمگین باشی و گریه کنی واز جمع و شلوغی گریزان باشی..ولی عزیزم دعا کن خداوند روحشونو شاد کنه و براشون فاتحه بخون و قرآن بخون و از خدا بخواه که جایگاهشون توی بهشت باشه که صد البته هست..

بعدشم برو پیش مشاور بهتره..سر خودت رو گرم کن به کارای خونهو بچه هات.خودتو مجبور کن ک ب بچه ههات بیشتر برسی.

سعی کن حتما حتما ورزش کنی.نذار افسرده بشی,پدر شما توی قلب شما جا داره ولی اجازه نده که رفتن ایشون باعث بشه از زندگیت کنده بشی

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..
عزیزم تسلیت میگم خدا بهت صبر بده منم امسال پدرم رو از دست دادم بهرحال این حالات تا چهل رو طبیعیه&nbs ...

خداوند پدر شمارو هم قرين رحمت كنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

براي آرامشم لطفا يه صلوات بفرستيد سپاسگذارم 

منم ۵ سال و نیمه پدرمو از دست دادم عزیزم گریه کن این حالتهات خیلی طبیعیه چون غمت تازست.به مرور زمان همه چیز عادی میشه اما فراموش نمیشه اما اینو بدون که تو جمع بودن خیلی زیاد بهت کمک میکنه تنها نمون

خدا رحمتشون کنه من الان پنج ماه و ۹ روزه مامان جگر بندم رو از دست دادم اونم خیلی ناگهانی هنوز روزی نیومده که گریه نکنم تازه تو بچه داری و سر خونه زندگی خودت هستی شکر خدا و بخوای و نخوای وقتت رو پر میکنن تا حدی من که خونه پدرم هستم و شبانه روز نبودش رو با پوست و گوشت و استخون درک میکنم ... خیلی سخته چاره ای جز صبر نداری نمیشه کاری کرد هیچی ... منکه دلم رو خوش کردم به قرانهایی که براش میخونم وگرنه واقعا دیگه هیچ انگیزه دیگه ای برا زنده موندن ندارم

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید