2777
2789
عنوان

از دست دادن پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 4911 بازدید | 80 پست
خدا رحمتشون كنه خيلي سخته خيلي

بله واقعا طاقت فرساست 

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاً نميتونم گريه هم كنم اخه بابام جلو خودم ايست قلبي كرد 

داداش منم تابستون ایست قلبی کرد ولی با cprو شوک برش گردوندن و حدود یه ماه تو کما بود! خداروشکر به هوش اومد! خداباباتو بیامرزه، به این فکر کن که هممون قراره بریم بالاخره! منم با مرگ مامانم که کمترازدوماه پبش اتفاق افتاد باهمین فکر خودمو تسکین میدم!

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

تسلیت میگم عزیزم... در واقع اینجور وقت ها باید فقط زمان بگذره ... مثل جای زخم میمونه داغ عزیزترین ها... اولش پر از التهاب و چرک و خون و درده... بعدم که خوب میشه جای بخیه هاش برای همیشه میمونه... اصلا از خودت انتظار نداشته باش به این زودی ها عادی بشی.. ولی مرگ واقعیتیه که باید کم کم پذیرفت...فقط به این فکر کن که این امر هم مثل همه امور خواست خدا بوده و بس... درباره این اتفاق صحبت کن... اشک بریز... بزار مراحل سوگواریت طی بشه ... اما یادتم باشه تو مسئول بچه های خودتم هستی الان... و بقیه هم مثل تو داغدارن...

منم شب ساعت ده و نیم به مامانم شب بخیر گفتم و نیم ساعت بعدش دیدم تلفنش زنگ میزنه و مامانم جواب نمیده خیلی تعجب کردم چون مامانم عموما تا یازده و نیم دوازده بیدار بود رفتم جواب دادم ولی دیدم مامانم همینطور که جلو تی وی دراز کشیده سرش رو بر نمی داره بگه کی بود و چی گفت تلفن رو قطع کردم و رفتم طرفش و دیدم به همین راحتی شدم بدبخت دو عالم

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

عزیزمممممممممممم

خدا بیامرزه پدرت رو

من تقریبا شش ماهه پدرم رو از دست دادم

همه اوناییکه پدراشونو از دست دادن روزای اول همین بودن گلم

شاید باورت نشه ولی حوصله مامانم رو هم نداشتم چ برسه به شوهر و بچه

دنیا برام بی ارزش شده بود با رفتن اون

ولی خب دیگه چیکار میشه کرد بعد چهلم ایشالا خییییییییییییییییییییییییلی بهتر میشی

به این فکر کن که اون خدا بیامرز اصلااااااا دوست نداره شما تو شرایط بدی باشی و بخاطر شادی روح اونم که شده باید بیشتر به فکر خودت باشی گلم.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

من ارزوم بود که پدرم تو بغل خودم کنار خودم از دنیا بره ولی حیف که من نبودم و تنها مردش 

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
منم شب ساعت ده و نیم به مامانم شب بخیر گفتم و نیم ساعت بعدش دیدم تلفنش زنگ میزنه و مامانم جواب نمیده ...

ببین جیگرم سوخت برات اشکم دراومد خدا بهت صبر بده داغ نبود مادر وحشتناکه وحشتناک چی کشیدی تو خدایا من از خوندنش داغون شدم سر کارم اشکم در اومد

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ببین جیگرم سوخت برات اشکم دراومد خدا بهت صبر بده داغ نبود مادر وحشتناکه وحشتناک چی کشیدی تو خدایا من ...

فک کن تا نیم ساعت قبلش داشتیم با هم سریال می دیدیم حتی در موردش نظر میداد حرف میزدیم .... آخ مامان جانم .... تا ز جان و دل من نام و نشان خواهد بود غم و اندوه تو ام در دل و جان خواهد بود 

فک کن تا نیم ساعت قبلش داشتیم با هم سریال می دیدیم حتی در موردش نظر میداد حرف میزدیم .... آخ مامان ج ...

الهی بمیرم برای دلت روحشون شاد من با خوندنش شوکه شدم وای ب حال شما

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️