2777
2789
من از بقیه عذرخواهی کردشما ریپلای نکنین و مزاحم نشین

یا چهارده معصوممممممممم 😐😐😐😐😐😐😐

مطمئنی حالت خوبه ؟

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

باشه هر وقت توهینهایی که به من کرده و شما ندیدی رو کسی بهت کرد، شما بزرگی کندرضمن من حرفی نزدم گفت م ...

باشههه بچه هست عیب ندارد محل نده تازه از تعلیقی در اومده دوباره تعلیق بشه براچی شیطونه دیگه چیکارش کنیم 😐🤣

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چی شد رفته بودی که؟گفتی میرم گفتم که به سلامتبازم میخوای ادامه بدیاشکال ندارهبذار همه بشناسنت ولی من ...

اتفاقا همه باهاش حال کردیم دختر خوبیه بخدا 🫠🩷

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶