2777
2789
چی شد رفته بودی که؟گفتی میرم گفتم که به سلامتبازم میخوای ادامه بدیاشکال ندارهبذار همه بشناسنت ولی من ...

خواهر چیز بدی نگفته ک شما بزرگی کن باید جدی نگیرید اینجا مجازیه مجازیه باید ببینی گذر کنی بخندی

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که همه اینجارو میخونن و بی ادبیهات و سکوت من رو میبینن همین برام کافیه

تو تایپیک بقیه رو اشغال کردی الان

سکوت کجا بود ؟ 😐😂

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

بابا دوست باشید همه ما کنار هم زندگی میکنیم این تفرفه ها بخدا ارزش نداره به ضرر خودمونه هیج جای دنیا ما ما کارد پنیر نشدن....

خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺

بیخیال عزیزم الان واسه تو ام نی نی یار رو تگ میکنه میگه وایییی داره به من توهین میکنه🗿

نه ولی زیر همه پستا دیدم تگ میکنه

لزوما همه کسانی که معاشرت زیادی ندارند،غیر اجتماعی نیستند.اونا فقط تحمل فیلم بازی کردن،حماقت و دروغ شنیدن رو ندارند

خواهر چیز بدی نگفته ک شما بزرگی کن باید جدی نگیرید اینجا مجازیه مجازیه باید ببینی گذر کنی بخندی

باشه هر وقت توهینهایی که به من کرده و شما ندیدی رو کسی بهت کرد، شما بزرگی کن

درضمن من حرفی نزدم گفت میرم منم گفتم بفرما

گر پدر نیست، تفنگ پدری هست هنوز!