2821
2789
واییییی🤣🤣🤣🤣این چندمین تگ شد؟

یه روز بدون دعوا نیمتونین بگذرونین؟؟

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ؟ حرف زشت ؟ابداااااا

@niniyar کامنت های ایشون رو کشت تایید میکنین ، نه ؟!!!

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

عه بد شد که 😂معنی توهین رو میدونی ؟ یه سرچ بکن حتما

چی شد رفته بودی که؟

گفتی میرم گفتم که به سلامت

بازم میخوای ادامه بدی

اشکال نداره

بذار همه بشناسنت

ولی من دیگه ادامه نمیدم

گر پدر نیست، تفنگ پدری هست هنوز!

توی تاپیک دیگه نبودی ببینی چیا میگفت

خیلی جالب میشه وقتی این کامنت های توهین آمیز رو خود سایت تایید میکنه و رسیدگی هم نداره !

سالها گذشتتت اینهمه اتفاقات بد افتاد بااااز یه سری کاربر دست از کارای زشتشون برنداشتن

بابا بس کنین دیگه توو این شرایطم ول نمیکنین؟!

به خاطر شماها سایت بسته شده هنوزم نیمه بازه اه😑

بخدا من هر پستی از این کاربر دیدم داشته نی نی یار رو تگ میکردهبیچاره یه کاربر اومده بود در مورد پارت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یبار یکی به من فحش خانوادگی داد منم جوابش و دادم رفت تایپیک زد نی نی یار ایشون به من توهین کردن 😐

یکی عین خودش هم همش حمایتش میکرد

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز