2777
2789
عنوان

دلم گرفت...😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 44 پست
عزیزم خدارو شکر ک شوهرت عین ننش نیس دیگه .ننش میومد یکی باید یه گونی بر میداش پشت سر اون ک راه میرفت ...

از یه جایی هم حق میدم نیان...پسره من یه عادت بذی که داره عصبی ک میشه بچه هارو گاز کیگیره...بخدا خیلی بدم میاد از این کارش...نمیدونم چطوری از سرش بندازم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسرم تولد دوسالگیش بوددوستش کجابود اخه....خانواده خودمم باهاشون مسکل داریم رفت و امدنمیکنیم...تاپیکش ...

خب نمیگرفتی..خودتون سه تایی تولد میگرفتین..كلی هم عكسای خوشكل میگرفتین..الان این تولد چه حسنی برا پسرت داره..بجز دردسر😕😕

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥
بزار بگیره  ن اینکه اونا هم بچه ها رو با حودشون بردن نفرستادن خونه تو

اره خب هی گفتم نازنین بیا برو پایین طاها الان گازت میگیره ها...انگار نه انگار....بهدیوارمیگفتم رفته بود اخرشم پسرم موهاشوکشیدولی بازم نرف یعنی رو نیس کسنگ پای قزوینه

خب نمیگرفتی..خودتون سه تایی تولد میگرفتین..كلی هم عكسای خوشكل میگرفتین..الان این تولد چه حسنی برا پس ...

این قوم شوهر پرو تشریف دارن نمیگرفتمم هی میگفتن....حسینم میخواد یه کوبیده بهمون بده...هی میگن حسینم امشب میخواد شامدعوتمون کنه....یا مثلا برادرشوهرم مبگه شامم تولد طاها دعوتیم...ازخودشونا...ادمومجبورمیکنن شام بده...

پس خوب میکنه😁😁😁😁😁

این گازگرفتنمهز همین نازنین دختر خواهرشوهرم یادگرفته هی طاها رو گازگرفت بچه یادگرفت الان همه رو گازمیگیره...موکشیدنم از پسر جاریم یادگرفته....از سرشم نمیوفته...ناراحتیم از اینه دختراون گازمیگرفت میگفتم جلو بچتو بگیرخب یه چیزی بهش بگوگازنگیرهاونم میگف چیکارکنمبچس چطوری حالیش کنم....الان خودم افتادم ب چکنم چکنم...

من ک هنوز تجربه بچه ندارم ولی ب مشاوره برو یا بگو اگه نکنی فلان چیزو بهت میدم چیزی ک دوست داره

همهکارکردم حتی گفتم گاز بگیری میبرم اقای دکتر سوزن بزنه...از سوزن میترسه....ولی وقتی عصبانی میشه انگتر دسته خودش نیس باید گاز بگیره تا اروم شه کسیم در دسترس نباشه دسته خودشو گاز میگیره...

همهکارکردم حتی گفتم گاز بگیری میبرم اقای دکتر سوزن بزنه...از سوزن میترسه....ولی وقتی عصبانی میشه انگ ...

وااا حتما باید یه مشاوره یا دکتر ببری پس بعدا مشکل نشه

برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی 
وااا حتما باید یه مشاوره یا دکتر ببری پس بعدا مشکل نشه

نمیدونم والا...از وقتی از شیر گرفتمش اینطوری شده....تا به خواستش نه میارم اینطوری میکنه یا یکی از بچه ها هولش میده میگیره گاز میگیره...