2789
عنوان

خجالت میکشم

389 بازدید | 6 پست

دو ساله تو رابطم ولی هیچوقت نتونستم بخاطر غرورم بگم مستاجریم،حالا چند وقت دیگه خواستگاریمه و همش به این فکر میکنم وقتی بفهمه چه فکری پیش خودش میکنه...واقعا بابتش خجالت میکشم

انتخاب خونه و خانواده دست من نبوده...

خیلی دوستش دارم لطفا برام دعا کنید بهش برسم💔

سلام

عیبش چیه اخه... میخواد با خودتون ازدواج کنه نه خونتون..!

همیشه سعی کنید در رابطه خود واقعیتون باشید هر چی که هستید هر چی که دارید...

در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

انشالاه که درست شه بعدشم کسی کسی رو دوست داشته باشه بخاطرش رویه قله کوهم میره این یادت باشه نگران نباش

از خدا میخوام اگه زمین خوردم دستمو بگیره بلند کنه منو به دنبال گمشده انشالا پیدات کنم به نامم بشی شیش دونگ .در ریشه قلبم نوشتم ورود عشق ممنون عشق آمدو گفت من بی صدا می....

سلامعیبش چیه اخه... میخواد با خودتون ازدواج کنه نه خونتون..!همیشه سعی کنید در رابطه خود واقعیتون باش ...

آره واقعان چیزی که هست دوسش داشته باشه بخاطر ش رویه قله کوه هم میره زندگی میکنه

از خدا میخوام اگه زمین خوردم دستمو بگیره بلند کنه منو به دنبال گمشده انشالا پیدات کنم به نامم بشی شیش دونگ .در ریشه قلبم نوشتم ورود عشق ممنون عشق آمدو گفت من بی صدا می....

چه عیبی داره اخه عزیزم؟؟

مستاجر بودن که خجالت نمیخواد اونم تو این شرایط اقتصادی که خیلیا نمیتونن حتی خونه هم اجاره کنن چه برسه بخرن

به این چیزا فکر نکن

امیدوارم روز خواستگاریتون بهترین روز زندگیتون باشه و هرچی خیره پیش بیاد🌸

خدایاشکرت🤍