2777
2789
عنوان

رژیم اب

232 بازدید | 14 پست

سلان ببهشید شماها اطلاعاتی درموردش داربن از این رژیمایی که هیچی نمیحوری برای چندروز جز آب

من معمولا سه روز اول دیوونه مبشم بخاطرهمین هیوقت جز سه روز نمیتونم به غذانحوردنم ادامه بدم... شماها دلتون میخواد رژیم بگیرید بیاین با من مثلا بهم بگیم توی طول روز چیکارا کردیم

اگه چیزیم میدونین که چطور میشه غذانخورم لطفاا بگید چون من یکمم انگیزه ندارم..૮⸝⸝ ·̭⸝⸝ა

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من از این رژیما نمیگیرم ولی میخای بیا با روش پل مکنا رو امتحان کنیم من قبلا باهاش ۷کیلو لاغر ش ...

میگم که اشکالی نداره دوتامون رژیمای مختلف بگیریم بعد مثلا بهم بگیم چیکارکردیم

شاید اینطور انگیزه داشته باسیم مثلا...

وزنم هیلی مهمتره

من خودم از هرکسی که بشناسی بیشتر وسواس لاغری دارم ولی خب هیچوقت از این رژیما نگرفتم، هم بدنت آسیب میبینه هم پوست و موت نابود میشه رژیم آب هم سه روز زیاده هفته ای چند بار در حد دوازده ساعت بگیر اونم اکه وزنت خیلی زیاده اگه وزنت تقریبا نرماله فقط میخوای لاغر تر بشی جوری غذا بخور کامل سیر نشی داخل وعده هات پروتئین و سبزیجات هم زیاد باشه چیزای پروتئین دار که چاق نمیکنن لازم نیست چند روز چند روز رژیم آب بگیری کربوهیدرات و قند هم خیلی کم بخور این کارا چیه بدنت ضعیف میشه من خودم یه مدت اینجوری رژیم میگرفتم چند ماه طول کشید ضعیفی بدنم بعدش خوب شه تا چند وقت همش سرگیجه میگرفتم