بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
نه بابا صد تومن داشتم دیگه طلا دیجیتال نمی گرفتم 😂😂
اره خوبه 😁منم تو دیجی کالا طلای دیجیتال میخرم الان یه ۷تومنی شده ، این پولارم مثلا میخواستم یه گیره یا چیز غیر ضروری بخرم جلوی خودمو میگرفتم تا انقدر شد
تو هم کار خوبی میکنی ولی بهش دست نزن بزار حداقل یکسال بمونه یه دفعه میبینی همین ۱۰۰تومنا اخر سال شد یک گرم 😁
اجازه بدید قانع نشم😕🤨 شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪
من قبلا پارسیان میخریدم ولی طلافروشا انصاف ندارن انقد پایین برمیدارن هیچ سودی نمیمونه
منم قبلا ارزون تر بود یکی دوتا گرفتم الان خرجم رفته بالا پول توجیبیم کم شده حضوری بخوام بگیرم باید کم کم پول بذارم کنار هم تو دست بالم باشه خرج میشه هم ارزشش میاد پایین تا جمع بشه