2789
ببین من از دیجی طلا دبجیتال میخرم البته با اعتبار قسطی بعد میفروشم نقد میکنم میرم از طلا فروشی طلا م ...

اینجور تو طلا می خری اما مثلا توی بلو نمی تونی طلا داشته باشی فقط پول ولی فک کنم اسنپ دیجی کالا به یه حدی برسه طلا فیزیکی می تونی تحویل بگیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان طلای دیجیتال چطوریه معتبره ؟چطوری بعدابه فیزیکی تبدیل کنیم؟

میپرستمت اندازه تمام وجودم هرچند میدانم بهم نخواهیم رسید عشقم😭😓کاش میشد ازم دورمیشدی که عذاب نکشی کاش بی معرفت بودی ومیرفتی ۱۷سال به پای من نشستی دردت به قلبم 😓😓

تقریلا همسنمی بیا بامن دوس شو بزن تو سرم نزار پولامو خرج کنممم😭😂من پول تو کارتم نمیتونم نگه دارم

😂 رو دیوار کی خاطره کی نویسی من خودم همینجوری بودم دیدم دختر داییم کم کم پول جمع کرد برا خودش ماشین خرید گفتم بزار ببینم میشه منم پولامو جمع کنم جای چرت و پرت هایی که می خرم حداقل یه چیز درست بخرم تو هم اگه مثل من اکسسوری و..اینا زیاد می خری بزار تو سبد خرید بعد ۲ ۳ هفته بخر اینجور اونایی نیاز نداری کم کم حذف می کنی

😂 رو دیوار کی خاطره کی نویسی من خودم همینجوری بودم دیدم دختر داییم کم کم پول جمع کرد برا خودش ماشین ...

اکسسوری نه من لباس و لوازم ارایشی زیاد میخرم🚶🏻♀️یا مثلا جو میگیرتم یهو پامیشم میرم با دوستام کافه کلی خرج میکنم