2777
2789
عنوان

کمککک

94 بازدید | 9 پست

پارتنرم چندروزه میگه دیگه واسه چی رل باشیم تا کی بیا باهم فرار کنیم منم که گفتم نه اون نمیشه خاستگاری بهتره گفت باشه ولی راضی نشدن ببین چیمیشه منم گفتم مطمئنم میشن چون چندفعه هم بهشون گفتم با اون حرف میزنم بعد گفت برو با مامانت حرف بزن زنگ بزن منم بشنوم منم گفتم زیاد گفتم تو خاستگاری من باید برم بگم بعد تو زنگ بزنی گقت من زدم یبار منم گقتم منم دوبار بهشون گفتم خلاصه بحث اینطوری شد گفت تو میگی منم گفتم مگه زورت کردم نیا اونم ناراحت شد چیکار کنممم بگید لطفا خودم برم با مامانم حرف بزنم؟

چجوری راضیش کنم اون زنگ بزنه؟

مشخصه قصدش جدی نیس

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواستگار خودش یا خانوادش باید تماس بگیرن اگه تو رفتی با مامانت گفتی اونا نیومدن چیکار میخوای بکنی جل ...

میگه تو با مامانت حرف بزن من زنگ بزنم خودشم میدونه من از مامانم خیلی خجالت میکشم چون تاحالا دوسه بار رفتم گفتم

بگو حرف زدم تو هم به مامانت بگو به مامان من بزنگه

اونقد زرنگه میگه هروقت خواستی بگی بهش زنگ بزن من بشنوم تازه مامانم اونقد باهاشون لجه تازه یکم با خودش بهتر شده مطمئنم مامانش زنگ بزنه خرابتر میکنه

ببین پسری که میگه بیا فرار کنیم میخواد کاملا بدون خرج و بدون دردسر یه دخترو بدست بیاره نه عروسی بگیره نه طلا نه هیچی . از طرفی فرداروزم باهاش زندگی کنی جرئت کوچیک ترین اعتراضی نداری تا بخوای حرف بزنی میگه خودت فرار کردی باهام اومدی بعدشم ممکنه تهمت بزنه که حتما مشکل دار بودی که فرار کردی .به نظرم بذارین یه پسر برای بدست اوردنتون تلاش کنه خیلی تمیز بیاد خاستگاری نه اینکه خودتون سریع باهاش فرار کنین هرچی سخت تر بدستتون بیارن سخت تر هم از دستتون میدن . از طرفی به فکر آبرو و قلب پدر مادرتم باش .

2790
2778
2791
2779
2792