2777
2789
عزیزم مبارکه قدمش مبارکش باشه انشاالله این نی نی درسته غافلگیرت کرده ولی دردونه وعزیز دلت میشه منم ش ...

مرسی عزیزم 

چون دانشگاه فرهنگیانم نمیتونم مرخصی بگیرم واسه اون نگرانم

نفسی اینجوری نگو حق مادرشدن حق همه زناس خدا این حقو ان شاالله از کسی نگیره۰امروز از ته دل برات دعا ک ...

ممنون عزیزم حتما خبرشو میدم فدای تو بشم من نمبدونی چه غصه ای تو دلمه

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عزیزم  چون دانشگاه فرهنگیانم نمیتونم مرخصی بگیرم واسه اون نگرانم

دیگه خیلی عالی همین که بهت مرخصی نمیدن باعث میشه اراده ات قوی باشه وشل نشی وادامه بدی عزیزم این هدیه خداست هیچوقت دیگه اسم سقط رو به زبون که سهله به ذهنتم نیار جدای اینکه یه بچه رو میکشی از اثار وضعی این گناه اینه که بچش جونمرگ میشه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

ممنون عزیزم حتما خبرشو میدم فدای تو بشم من نمبدونی چه غصه ای تو دلمه

خدانکنه گلم دشمنت فداشن ۰اصن غصه نخور فقط مرگه که چاره نداره ۰منم مث تو بودم همین فکرا میومد ب سرم ولی هرگز ناامید نشو۰استرسم نداشته باش کاملا بیخیال باش من خدایی چن ماه خیلی استرس داشتم ی روز موعودم میگذشت درجا بی بی چک میزدمو ولی همش منفی میشد ولی دیگ تصمیم@گرفتم بیخیال باشم گفتم هرچی خدا بخواد ک همون ماه بی بی چک زدمو مثبت شپ 

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند
مرسی عزیزم خیلی روحیه گرفتم 😍😍

خواهش میکنم انشاالله  به یمن قدم این بچه همه چی درست میشه نگران نباش😍😍😍😍😍

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

منم مثل شما بودم روزی که بیبی مثبت شد شوکه شدم الان هفته 8م نمیدونم چی میشه ممکنه خدا نکرده کارم از دستم بره به علاوه کلی دلیل دیگه واسه نخاستنش داشتم ... اما رفتم سونو اول قلبش نمیزد بعد 10 روز که زد دلم یجورش شد دیدم اینطور داره واسه بقا میجنگه .. امیدوارم خوشبخت باشن نی نی هامون من شرایط رو نتونستم اونجور که باید واسه اومدنش اماده کنم جز ارزوهای خوب کاری ازم نمیاد دیگه

سلام نفس جان 

منم دانشجوی ارشدم و دارم رو پایان نامم کار میکنم دقیقا 9 ماهه که رفتم خونه خودم ولی از این ماه تصمیم گرفتم اقدام کنم با اینکه خیلی کار دارم و درسام سنگینه ولی نمیخوام جلوی ورود یه فرشته به دنیا رو بگیرم.

الانم منتظرم که ببینم نتیجه چیه از نی نی خبری هست یا نه😊

خدا رو شکر کن و خوشحال باش که تو دلت یه فرشته کوچولو داری😇

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

آخه دانشجوام دانشگاهمو چیکار کنم

مبارکه

دانشگاهتو میری

یه ترم تا دو ترم هم مرخصی بدون سنوات میدن بهت

منم دانشجو بودم حامله شدم

تا دو هفته به زایمانم هم میرفتم دانشگاه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊