چجوری میشه هم غرغر خانومارو تحمل کرد هم کار کرد،هم پای درد دل پرسنل نشست هم خوش اخلاق بود هم عصبی نشد هم تلفن بچه رو با گشاده رویی جواب داد هم مریض نشد؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
🥸 .. امضامو دیدی برام دعا کن برگرده و به مراد دلم برسم برات دعا میکنم 💖🙏و او رفت، مثل رؤیایی که قبل از بیدار شدن محو میشودو من بیدار شدم با قلبی خالی تر از شب:)"
گاهی نیاز نیست حتما به همه چیز دقیق نگاه کنید یا دقیق گوش کنید
یه تایید و یه باشه گفتن کافیه
فقط بعضی چیزا باید شنیده بشه.
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....
یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)