2777
2789
عنوان

غرغر کردنه خانم

2977 بازدید | 27 پست

چجوری میشه هم غرغر خانومارو تحمل کرد هم کار کرد،هم پای درد دل پرسنل نشست هم خوش اخلاق بود هم عصبی نشد هم تلفن بچه رو با گشاده رویی جواب داد هم مریض نشد؟

چرا انقد سخته همه چی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگ فقط زن اینجوریه مردا خیلی اینجورین...

با صبور بودن...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

غر زدن گاهی طبیعی هست

اما همیشه معترض بودن خوب نیست

باهاشون صحبت کنید

و در کنار همه اینا سخت نگیرید کلا زندگی رو

گاهی نیاز نیست حتما به همه چیز دقیق نگاه کنید یا دقیق گوش کنید

یه تایید و یه باشه گفتن کافیه

فقط بعضی چیزا باید شنیده بشه.

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

اسی ببخشید با اجازه ت

دوستان تاپیک منم نظر بدین لطفاً مهمه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18101904/شماجای-من-بودین-حس-بد-میگرفتین

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز