2777
2789
عنوان

به شوهرم حسودیم میشه

808 بازدید | 13 پست

من خیلی درسم خوب بود

درگیر کار ساخت و ساز و دفتر املاک و افتتاح هلدینگ و کارخونه شدم یک مشکلی تو خانواده ام پیش اومد نشستم جمع کردنش

یکبار ورشکست شدیم

اونم چسبید به درسش و هیئت علمی شده الان روز به روز مقاله مینویسه

من هنوز نتونستم دکتری قبول بشم از بس درگیر ازدواج و بچه و کار کردن شدم

هم بهش افتخار میکنم هم حسودی میکنم چرا وسط این همه مسائل درسو ول کردم

چکار کنم بنظرتون

۳۴ سالمه

خدایا پناهم باش

درگیرشغلی بشین بعدشم هم شغل تون با درس تون مدیریت کتین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه،خندین حال خوب درون تون داشته باشین تا به آرامش هاتون و لذت عمر زندگی تون برسید.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حسودی معنی نداره تو زندگی مشترک پیشرفت هر کدومتون پیشرفت اون یکیه، اگه حس میکنی ک خودت عقب موندی از زندگی ک بحثش جداس درکت میکنم یکمم کارارو باهم تقسیم کنید تا توام بتونی ب جایی میخوای برسی

عزیزم راستش اینکه هم درس بخونی هم مادر باشی هم همسر باشی و خونرو مدیریت کنی هم کار بیرون و مسئولیت داشته باشی بی رودرواسی غیر ممکنه!! چرا ب موفقیتهات فکر نمیکنی؟ به دستاوردهای الانت؟ حتی هندل یکی از همینام کار بزرگیه که از پسش براومدی

۳۴ سالته هیچ دیر نیست تلاش کن انشالله قبول میشی چون هم علاقه داری هم انگیزه شوهرتم ک راهنمای خوبیه

دلم میخواد وقتش ندارم

خیلی ناراحتم بخدا

بعضی وقتا به خاطرش گریه ام میگیره بعد وقت گریه کردنم ندارم

احساس میکنم راضی نیستم هرچقدرم شغل ازاد خوب باشه و درامد زا ظاهرش

پشتش انقدر استرس روانی داره ادمو بیزار میکنه از خودش

انقدرم بین مون فاصله افتاده که نگم....

نمیدونم چطوری جبران کنم کسری هامو

خدایا پناهم باش

عزیزم راستش اینکه هم درس بخونی هم مادر باشی هم همسر باشی و خونرو مدیریت کنی هم کار بیرون و مسئولیت د ...

چه فایده خودم نابود شدم این وسط

از نظر روحی متلاشی شدم

خدایا پناهم باش

حسودی معنی نداره تو زندگی مشترک پیشرفت هر کدومتون پیشرفت اون یکیه، اگه حس میکنی ک خودت عقب موندی از ...

همراهی نمیکنه

رشته جفتمونم یکیه

دلم واسه اون همه درس خوندنم میسوزه بخدا

شاگرد اول دانشگاه بودم

کلی مقاله مینوشتم

ازدواج کردم سه سال کلا خونه نشین شدم سر بچه داری

خداروشکر راضیم خدا برام حفظش کنه همه زندگیم بچه ام ولی دلتنگ درس و دانشگاه و این چیزام

خسته شدم از بس حرص خوردم با یک مشت زبون نفهم بلانسبت سر و کله زدم

شغلم ظاهرش شیک ولی خدا نکنه با ادم نفهم گیر بیفتی دو روز یک مشتری انقدر عصبیم کرده قلب درد گرفتم در این حد...

خدایا پناهم باش

چه فایده خودم نابود شدم این وسطاز نظر روحی متلاشی شدم

نابود؟ نه عزیزم اسمش نابودی نیست

اینکه بدونی هرچیزی بهایی داره شاید کمکت کنه قدر خودتو بیشتر بدونی

از حرفات بو افسردگی میشنوم ..بلند شو برو یکم پولای شوهرو خرج سلامت روانت کن جلسه تراپی ست کن که یه مادر سالم و باروحیه از یه مادر صرفا دکترا داره حال بد خیلی ارزشمندتره

همراهی نمیکنهرشته جفتمونم یکیهدلم واسه اون همه درس خوندنم میسوزه بخداشاگرد اول دانشگاه بودمکلی مقاله ...

پس همراهی نمیکنه.. این خودش شروع کننده افسردگیه و ب جایی میرسی که درستم نمیتونی بخونی همین الان که علاقش هنوز هست و توانشو داری پاتو بکن تو یه کفش که میخوام درسمو ادامه بدم کوتاه هم نیا تا باهات همراهی کنه نمیشه یکیتون فقط از زندگیش بزنه که

پس همراهی نمیکنه.. این خودش شروع کننده افسردگیه و ب جایی میرسی که درستم نمیتونی بخونی همین الان که ع ...

همسرم کاری به من نداره ازادم

ولی کمک نمیکنه مثلا تو درس بیاد کمکم کنه جایی لنگ بزنم

یا بچه رو اونطوری که بخوام نگه داره دخترمم وابسته ی خودمه همه اش با من بوده

بعد به خاطر کار من دوتا شهر متفاوت هستیم که اینم ناراحتم میکنه

الانم وضعیت جنگی هواپیمام نیست ادم بره با ماشین میمیرم از جنوب برم تهران با بچه

احساس میکنم دارم بدجور گند میزنم

خدایا پناهم باش

بتونی هندل کنی عالیه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر