2777
2789
عنوان

کی بعدازسقط بلافاصله باردارشده

878 بازدید | 100 پست

دوستای عزیزم من بعدازسقط ۶هفتگی 

دوست دارم زودباردارشم سقطم بعلت تشکیل نشدن قلب بود

خودبه خودی سقط کردم بدون کورتاژ

الان بعدازاولین پریودی میتونم حامله بشم

کسی تجربه ای بارداری موفق بعداز سقط روداشته

من

با یه روز تاخیر پریود فهمیدم باردارم

تو مسافرت بودیم

پس فرداش سقط شد تو جاده و خستگی و اینجور چیزا

بعدش یبار پریود شدم

وبعدش دیگه پریود نشدم چون باردار شدم

بقول مادرشوعرم میگه وقتی سقط میکنی چهل روز بعدش حامله میشی 

برا منم همین شد

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊

من دوتا سقط داشتم توً هشت هفته يكي بعد قلب بود يكي هم پوچ بود ..هر دو رو هم توً خونه سقط كردم بدون قرص و اين چيزا بعد دوماه حامله شدم و الانم توً دلمه ...من تير سقط كردم شهريور حامله شدم البته اخره شهريور 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا سقط داشتم توً هشت هفته يكي بعد قلب بود يكي هم پوچ بود ..هر دو رو هم توً خونه سقط كردم بدون ق ...

بسلامتی

انشااله یه بارداری خوب و راحت داشته باشی

الان چندوقتتون؟؟

ققبلش آزمایش خاصی ندادی؟؟

من با یه روز تاخیر پریود فهمیدم باردارم تو مسافرت بودیم پس فرداش سقط شد تو جاده و خستگی و اینجور ...

بسلامتی

قبل ازاونم توبارداری اولت زودحامله شدی؟؟

یانه این سریع بود؟؟

آخه من ۹ماه طول کشید تاحامله شدم وبعدش سقط شد

بسلامتی قبل ازاونم توبارداری اولت زودحامله شدی؟؟ یانه این سریع بود؟؟ آخه من ۹ماه طول کشید تاحامله ...

نه  همون یبار و ناخواسته بود ک سقط شد ولی دومیه شوهر خواسته بود😆

بسلامتی انشااله یه بارداری خوب و راحت داشته باشی الان چندوقتتون؟؟ ققبلش آزمایش خاصی ندادی؟؟

ممنونم عزيزم ايشالله شمام به زودي دوباره باردار شي .. الان ٣٧ هفته و چهار روزمه جمعه زايمان دارم ..نه به ازمايش نرسيد ديگه زودي حامله شدم به محض مثبت شدن بي بي رفتم پيش يه دكتر متخصص پريناتالوژيست  چون با اسپرين هم سقط داشتم با امپول شروع كردم و خدا رو شكر خوب بود واسم درسته سخت گذشت هروز بايد امپول ميزدم اونم دوره نافم ولي ميارزيد 

چ اسم کاربری جالبی گذاشتی یهو تو اعلان دیدم خداوند پست شمارا پاسخ داده است یهو یجوری شدم😊

مرسی عزیزم

انشااله توهم خداوندحافظ و نگهداربچه توشکمت باشه

برای منم خیلی دعاکن

خیلی ازنظرروحی اون سقط بهمم ریخته

دوست دارم زود حامله بشم

مرسی عزیزم انشااله توهم خداوندحافظ و نگهداربچه توشکمت باشه برای منم خیلی دعاکن خیلی ازنظرروحی اون ...

آره آدم بهم میریزه

منم با اینکه ناخواسته بود ولی تا یکی دوهفته افسرده شده بودم با اینکه فقط یه روز از باردایم باخبر شدم و بعدش سقط شد

انشالله ک ب حق همین ماه مبارک خدا دلتو شاد میکنه.

بسلامتی قبل ازاونم توبارداری اولت زودحامله شدی؟؟ یانه این سریع بود؟؟ آخه من ۹ماه طول کشید تاحامله ...

مثل منی پس 😔 منم بعد 9 ماه حامله شدم الان 8هفته هستم ولی قلب نداره، بتامم داره افت میکنه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘