2821
2789
عنوان

روز دختر🥺

324 بازدید | 35 پست

واسه عید عیدی بهم ی شاخه گل داد که اونم از چند ماه قبل همش میگفتم دلم گل میخواد بعد اسمشو گذاشت عیدی من بهش گفته بودم دوس دارم کنارش عروسک بگیرم ولی نگرفت همون ماه به مامانش ۳ تومن عیری داد واسه خودش لباس عید گرفت مهموناشونو برد بیرون بعد به من میگفت ندارم این ماه در حالی که من امسال برا اولین بار لباس عید نگرفتم

روز دختر خودش از ی عروسکه عکس گرفت فرستاد بخدا بدجوررر دلم برد فک کردم قراره واسه من بگیرتش ولی بعد قیمتشو دید نگرفت گفت بمونه بعدا میگیرم در حالی که حقوقا رو تازه واریز کرده بودن میدونم قسط و بدهی زیاد داره ولی خب

میگه این همه خریدم یبار نخریدم اعتراض میکنی

در حالی که این همه روز دختر گذشت و من تو یکیشونم چیزی واسم نگرفت اولین بار بود

بهم میگفت بی درک:)) دلم گرفته💔

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رابطتون چیه باهم؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
عزیزم طرفت خسیسه اول زندگی اینطوریه وای به حال ده سال بعد

من خودم شاغلم به پولش نیازی ندارم فقط دوس دارم الویت باشم

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜

منم ناراحتم چون هر سال مامانم تبریک میگفت حتی توقع کادو هم نداشتم ولی خوب حتی وقتی فهمید تبریک نگفت ...

آدم حالش بد میشه بحث امتظار از بعضیاس

نسبتش چیه باهات؟؟؟

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓

2824
2823
2791
2779
2792