دوستان گلم من در هفته ۴ بارداری بخاطر ترشحات قهوه ای هر ۱۲ ساعت شیاف سیکلوژست استفاده کردم بعد از ۵ روز چون ترشحات قهوه ای قطع شد شیاف رو کردم ۲۴ ساعت یکی. ولی دیروز دوباره لک دیدم اشکال نداره دوباره از امروز ۱۲ ساعت یه بار استفاده کنم؟
ببين استاتر جان شياف تنها براي لكه بيني كافي نيست شما بايد كاملا استراحت كني
آخه من سر کار میرم ولی کارم کامپیوتریه یعنی فقط نشیتنیه و کار ینگین نمیکنم ولی از دیروز که لک دیدم کلا خوابیدم کاری انجام ندادم امروزم نمیرم سر کار. میتونم شیاف رو دو بار در روز کنم دوباره؟
چرا خود سرانه کم کردی من هفته هشت لک داشتم از همون موقع دوتا استفاده میکنم الانم هفته ۱۵هستم اگ خدا بخواد ...این شیافارو اگ ی دفه کمش کنی یا قطع کنی دوباره لکات شروع میشه
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اره ميتوني ولي من فقط ميخوابيدم وفقط واسه دستشويي حمام بلند ميشدم نميدونم شما چه جوري با وجود لكه ...
همینو بگو منم استراحتم کاری نمیکنم وضعیتم اینه
چ دل و جرات داری اخه
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
چیکارت داره خوب استفاده کن دختر ب من بگن روزی چهارتام استفاده کنم میکنم فقط نی نیم چیزیش نشه
دور از جون شما....من خیییلی استفاده کردم...بعد گفتن جنین رشد نکرده باید دفع بشه....با دوازده تا قرص دفع نشد...حتتتتتی با کورتاژ هم هنوز رحم ضخیمه...البته نی نی شما انشالا سالمه سالمه...فقط حرف من اینه که سرخود کم و زیاد نکن مرتب با دکترت مشورت کن