2777
2789
عنوان

بچه مادر شوهرم خیلی دخالت میکنه

565 بازدید | 3 پست

۷ماه عروسی کردیم رفتیم خونه خودمون تو همه چیزمون دخالت میکنه ساعت خواب و بیداریمون طرز لباس پوشیدنم و چیزای دیگع

عید با شوهرم قرار گذاشتیم ک امسال عید جایی نریم هم بخاطر جنگ هم اینکه این همه شهید دادیم به احترام اونا گشت وگذار نداشته باشیم من اومدم خونه بابام اونم رفت به مادرش سر بزنه ک هر چی از دهنش دراومده بود به شوهرم گفته بود ک شما بزرگ و کوچیک حالیتون نیس باید بری خونع عموهات و عمه ها تو داداشات چون بزرگن شوهرمم زنگ به من ک اماده شو بریم زشته منم گفتم چطور من گفتم بریم خونه مادر بزرگم گفتی جایی نریم عید نیس امسال سر این قضیه بینمون یه اتیش راه انداخت دعوا کردیم یه هفته نرفتم خونم بعد یه هفته با برادر شوهرم اومد دنبالم بع برادر شوهرم گفتم ک مادرتون خیلی تو کارامون دخالت میکنه گف مت باهاش صحبت میکنم تو کوتاه بیا حالا نمیدونم چی بشه خودشو جمع کنه یا ادامه بده نمیدونم چطوری رفتار کنم چون شوهرم بچه اخر حسابش نمیکنن ترسی ازش ندارن

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

منم شرایط مشابه شما رو داشتم ،شوهر منم بچه آخره

و مادر شوهرم توی همه چیز نظر میداد

من خونه ی عمه و عمو هام زیاد نمیرفتم و شوهرمو هم مجبور نمیکردم ولی مادرشوهرم مارو مجبور میکرد که تا حتی خونهی زن عموی مادربزرگ شوهرم ، خونه ی خاله ی مادرشوهرم ، و .. هم بریم

منم چند بار منطقی با شوهرم صحبت کردم که خودت تصمیم بگیر که کجا بریم کجا نریم نه صرفا بخاطر نظر و خواسته مامانت

خلاصه شوهرم اون لحظه بهم اوکی میداد که اوکی نمیزارم کسی توی تصمیم هام دخیل باشه

ولی تا مامانش رو میدید همون اش و همون کاسه

منم بدون دعوا بدون بحث، هر وقت خانواده ام میگفتن بیا بریم خونه ی فلانی حتی فامیل درجه 5 هم بود میگفتم باشه بریم

شوهرمم میگفت فامیل خیلی دوره نریم و فلان

منم با روی خوش میگفتم عشقم نمیشه تفاوت گذاشت دیگه ما به خواسته مادر شما احترام میزارم به خواسته خانواده منم باید احترام بگذاریم

یکی دوبار اومد معذب بود

دیگه از اون طرف برای فک و فامیل خودش هم هرجا خودش دوست داشته باشه میریم تصمیم کسی دیگه دخیل نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا خونه عمه و عمو هیچی ولی خونه مادرشوهر و که با شوهرت دوتایی باید میرفتید نه اینکه هرکدوم تنها بر ...

ن بابا روز اول عید دیدنی رو باهم رفتیم خونه پدرامون این قضیه ای ک تعریف کردم مال یع روز قبل سیزده بدر بود ک من اومدم خونه خودمون اونم رف خونه مادرش

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز