2777
2789
عنوان

سكته مغزى😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 39 پست
كسيو غير از خواهرم ندارم تشخيص اشتباه

ای وای ی . بمیرم برات

یکی از دوستای ما هم‌، البته آقا هستن، تو سن ۳۴ سالگی، در شرایط سکته قرار گرفتن، یعنی گفتن خطر از سرش گذشته، چندین روز آی سی یو بستری بوده، بعد که پیگیری کرده دیده خانوادگی غلظت خونشون زیاده، اینم نمیدونسته، رعایت هم نمیکرده، سیگار و دارو های نامناسب استفاده کرده. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای ی . بمیرم برات یکی از دوستای ما هم‌، البته آقا هستن، تو سن ۳۴ سالگی، در شرایط سکته قرار گرفت ...

تشخيص اشتباه دادن گفتند ام اس داره چندسال داروهاي ام اس مصرف كرد 

مادر بزرگ من۸ساله زندگی نباتی دارع خدا صبرتون بده خودش شفای هیر ب همه مریضا بده

خیلی سخته برای اطرافیان من پدرم حدودسه ماه توکمابود خیلی زجراوربود برامون من حاضرنشدم یک بارهم برم بیمارستان هروقت حرف بیمارستان میشدمیخواستم فلج بشم طاقت دیدنش تواون حال رونداشتم اخرشم ندیدمش متنفرم ازسکته مغزی وکما

زمان بیماری پدرم وبعدازفوت پدرم پیرشدم موهام سفیدشدوقتی تنها تکیه گاهمو ازدست دادم به حق این شبهای عزیزومبارک ماه رمضان خداشفای عاجل به خواهراستارتربده.

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه