2777
2789
عنوان

بلخره شد

2245 بازدید | 49 پست

بعد ۱۱ ماه ورزش منظم شکمم تخت شده و خطهاش داره یواش یواش مشخص میشه🫠.هیکلم کلا فیت بود فقط یکم شکم و...بود که اونم بخاطر دیر شام خوردن و....بود که خداروشکر رسیدم به اونی ک میخام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلییی خوشحال شدم براتتتت افرینننننن

اظهار وطن پرستی و هموطن دوستی و عزاداری نکن تا وقتی ک صرفا برای بچه های مظلوم و پاک میناب ناراحت شدی و نسبت ب اون همه جوون تو دی ماه بی تفاوتی !! همه ی این عزیزان هموطن بودن و کسی ک وجدان و شرف داشته باشه برای همشون ناراحته نه ک صرفا بابت عقایدی ک داره برای یکدومشون ناراحت باشه!! و در نهایت هیچ وقت ب خودتون اجازه ندید اگر کسی تفکراتش و عقیدش تو ی سری چیزا اگه باهاتون فرق داره بهش بگید وطن فروش و ویژگی های خودتونو بهش نسبت بدید .. وطن پرست واقعی کسیه ک ب این درک رسیده باشه ک در نهایت این ایرانه ک برامون میمونه تحت هر شرایطی و نسبت ب ی سری چیزا افراط نداشته باشه ! با هم مهربون باشیم و انقد ب هم نپریم و عقایدمونو ب هر صورتی تحمیل نکنیم.....

2790
2778
2791
2779
2792