2777
2789

من خودم به شدت تند خوان بودم کلاسی هم نرفتم .

مهام با کیفیت خواندن هستش

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس نمیخواد بشین کتاب زیاد بخون ولی انقدر سعی کن روی کلمات مانوور ندی چشمت سریع بچرخه بعدش سعی کن بلند بلند برای خودت بخونی و سرعتو هی بیشتر کن

هیچوقت تسلیم نشو،اگر اونا میتونن ما هم میتونیم🩷🩷🩷

کلاس نرفتم خودم تند خوان بودم

نباید خیلییی بشینی دقیق و ریز ریز گیر بدی به کلمات

باید اول کلیاتشو بفهمی بعد دور دوم دیگه سعی کنی همشو بفهمی

کلا هرچی بیشتر روش کلیک کنی سرعتتم میاد پایین

چه سوالی دارید

برام سواله بدونم که ایا این روش اثبات شده و موثر هست ؟ حجم زیادی از مطالب رو باید بخونم و زمان کمی دارم

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی

بعد سعی کن موقع خوندن با چشات بخونی

نه حرف بزنی

من قبلنا وقتی میخاستم چیزیو بخونم حتما باید بلند بلند میخوندم که خیلی زمان بره

سعی کن با چشم و تو دلت بخونیش سریع تموم میشه

کلاس نمیخواد بشین کتاب زیاد بخون ولی انقدر سعی کن روی کلمات مانوور ندی چشمت سریع بچرخه بعدش سعی کن ب ...

نه منظورم چیزیه که یه زماتی تبلیغش میکردن به عنوان یه مهارت

نه منظورم چیزیه که یه زماتی تبلیغش میکردن به عنوان یه مهارت

فکر نکنم کلاس نیاز باشه باید تمرین خودت زیاد بکنی

هیچوقت تسلیم نشو،اگر اونا میتونن ما هم میتونیم🩷🩷🩷
برام سواله بدونم که ایا این روش اثبات شده و موثر هست ؟ حجم زیادی از مطالب رو باید بخونم و زمان کمی د ...

عزیزم تو حتی آبیاری گیاهان هم یاد بگیری مفیده

هر یادگیری ای مفیده و موثر ولی در طی زمان

اگه برای کنکور میخوای یا امتحانات ارشد و ... که زود درسا رو بخونی الان یاد گرفتنش اونقدر مفید نیست

ولی اگه میخوای به عنوان یه مهارت تمرین کنی خوبه

عزیزم تو حتی آبیاری گیاهان هم یاد بگیری مفیده هر یادگیری ای مفیده و موثر ولی در طی زمان اگه برای کنک ...

میخوام به عنوان یه مهارت یاد بگیرم . چون خوندم که تندخوانی باعث میشه حواس پرتی پیش نیاد . اما باید کسی باشه که این مهارت رو یاد گرفته باشه و بهم بگه که واقعا مفیده و به کار میاد . خیلی از مهارتها دیگه منسوخ شده اند و بی فاییده اند .

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز