2777
2789

سلام مت حالم خیلی بده پسرم قد ۱۷۳ ایناست همه دخترا میگن پسری که قدش ۱۷۳ اینا باشه عملا ۹۹ درصد زندگیو باخته راسته یعنی من تا آخر عمرم نمیتونم ازدواج کنم تشکیل زندگی بوم فقط یه امید دارم که اینکه بابام خونشو بفروشه ۲.۵ میلیارد بده عمل افزایش قد انجام بدم کلن زندگیو ول کردم ترک تحصیل کردم از این زندگی خستم قدم کوتاهم داره عذابم میدم حتی اکه پولدارین فرد باشم با این قد آینده نمیتونم ازدواج کنم

خدا شفات بده برادر پدرت خونشو بفروشه که تو یه عمل فوق العاده خطرناک بکنی که دخترا ببیننتت؟ حالت خوبه؟

قدت ۱۷۳ یع دختر ۱۵۰ برات مناسبه پیدا کن و تشکیل زندگی بده خیلی ها اینجورین

بیخیال تو رو خدا خودتو واسه کسی تغییر نده نگران نباش یکیو پیدا میکنی که همینجوری میخوادت ۱۷۳ هم خیلی کوتاه نیست

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو اینستای خدابیامرز دیدم یه شیخ عرب نیم متری ۳تا زن خوشگل داشت و به شدت اقا پولدار بود

شما ثروتمند شو همه مشتاقن زنت بشن حتی اگه یک متر باشی

در کل زیادی حساس شدی همسایه ما خانومش ۱۸۵ هست خود اقا ۱۷۰ خوشبختن خیلی

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

من خودم 170 هستم همسرم 174 تنها چیزی که واسم مهم نبود قدش چون آنقدر اخلاق ویژگی های خوب داره که واقعا قد مهیار مهم در برابر معیار های دیگه که داره به حساب نمیاد

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چه حرفیه کسی میشناسم قدش ۱۶۵یا یک همسر قدبلند ازدواج کره بسیار هم خوشبختن،بچه هاش همه به مامانه رفتند قدشون بلند،اعتماد بنفست کجاست ،بنظرم شما روانشناس بزو

خدایا شکر  

عزیزم قدت متوسطه دیگه ایرانیم متوسط قدمون همینه

باید کسی رو انتخاب کنی که متوسط باشه بهم بیاید

البته بازم بستگی به خودتون داره شاید عاشق یکی شدی از خودت بلند تر بود اونم اکی بود

دختر ها ممکن با پسری که قدس معمولی کنار بیان

اما با پسری که اعتماد بنفس نداره هیچوقت کنار نمیان

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

کل سرمایه تونو بدید قدت بلند شه؟ احیانا عقل داری شما؟

هرگاه پرسیدند ایران چگونه کشوریست بگویید کشوری به زیبایی یوسف به غم و اندوه پدرش و به خیانتکاری برادرانش...کشور زیبا و قدرتمند من❤️ 🇮🇷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز