2777
2789
عنوان

ازدواج⁉️‼️

521 بازدید | 16 پست

جدیدا همه اطرافیانم یا ازدواج کردن یا در شرفن،برای شمام اینطوریه؟؟؟

با اینکه من زیاد ازدواجی نیستم اما یهو احساس کردم دارم جا میمونم یا همش مقایسه میکنم فلانی مگه چیش از من بیشتره که اینقدر خواستگار داره و همه میخوانش؟؟؟

و واقعا برام سواله یسریا که نه اونقدر خوشگلن و اندام خاصیم ندارن چطوری قبل ازدواج هزار مدل دوست پسر داشتن و کلا آدم متعهدی نبودن ولی بهترین خواستگارا و ازدواجارو دارن!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیشب یه تاپیکی زدن در این مورد و من تمام نظرارو خوندم بنظرم بیشتر سراغ خونواده ی پولدار میرن،من خودم شاغلم و زشتم نیستم اما ندارم خاستگار

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

چون اعتماد بنفس دارن

چون با حالت ها رفتار ها و زبان بدن شون احساس خوبی میدن به آدمها که جذب شون میشن

پول و ظاهر و شغل و... 10 درصد ماجراس

90 درصد درونیات و شخصیت و رفتار مهمه که آدمها رو جذاب یا منفور میکنه

منم همیشه برام سوال بوده، چنتا از بهترین دوستای هولم که دوس پسر داشتن الان بهترین زندگیا رو دارن و ف ...

اینقدر تو رابطه بودن یاد گرفتن با آقایون چطوری باید رفتار کرد جالبه اکثرشون کار هم نمیکنن و تو زمان دوستیشون طرف خیلی خرجشون میکرده

امضام

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

چون اعتماد بنفس دارن چون با حالت ها رفتار ها و زبان بدن شون احساس خوبی میدن به آدمها که جذب شون میشن ...

چطور میشه اینطوری بود؟

نه برای پیدا کردن شوهر یا دوست پسر

کلا برای اینکه تو چشم باشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز