2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 83 پست

خیلی سخته من پیام میدم نمیتونم جلو خودمو بگیرم بدون هیچ جوابی حداقل یکم آروم میشم خیلی درحقم نامردی کرد

نمیتونم کنار بیام😔

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سختهحالا ببین من چی میکشم شریک زندگیم همه کسممیخاد بره یه کشور دیگه بخدا دارم دق میکنم

وا یعنی چی؟

چرا؟

الکی گفته

تو این شرایط کجا میخواد بره و که چی بشه؟

امون از بعضی آدم های ...

راستشو بخوای خیلی سخته ولی من خودم با رفتن ب مسجدو نماز خوندن آروم میشدم همیچین موقعی یا رفتن ب خیابونو برا خودم چرخیدن

متعهد به یه نفر پس لطفا آقایون درخواست ندن💍 هم پسرمه، هم بابامه، هم پناهمه، هم تکیه گاهمه...! خلاصه که همه دار و ندار دختر کوچولوشه😍♥

یه روانشناس میگفت مردها یبار وجدانشون به صدا درمیاد وقتی میفهمن به درد تو نمیخورن و دارن اذیتت میکنن ...

مرد گوه خورد وقتی میدونه بی عرضه اس میاد یه دختر رو الاف و وابسته میکنه

وا چ بد گفته چجوری برای این آدم دلت تنگ میشه

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...

بشین خوب فکر کن اول. ببین از این رابطه چی یاد گرفتی و ایراداتت چی بوده؟ درستو بگیر و بگذر عزیزم. مثلا زود اعتماد کردی، زود باورش کردی، دروغاشو ندید گرفتی، قدر خودتو ندونستی و...

تو رابطه بعدی این اشتباهات رو نکن و آگاهانه پیش برو. اینم به عنوان ی تجربه خوب ببین

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️