2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 83 پست

خیلی سخته من پیام میدم نمیتونم جلو خودمو بگیرم بدون هیچ جوابی حداقل یکم آروم میشم خیلی درحقم نامردی کرد

نمیتونم کنار بیام😔

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی سختهحالا ببین من چی میکشم شریک زندگیم همه کسممیخاد بره یه کشور دیگه بخدا دارم دق میکنم

وا یعنی چی؟

چرا؟

الکی گفته

تو این شرایط کجا میخواد بره و که چی بشه؟

امون از بعضی آدم های ...

راستشو بخوای خیلی سخته ولی من خودم با رفتن ب مسجدو نماز خوندن آروم میشدم همیچین موقعی یا رفتن ب خیابونو برا خودم چرخیدن

متعهد به یه نفر پس لطفا آقایون درخواست ندن💍 هم پسرمه، هم بابامه، هم پناهمه، هم تکیه گاهمه...! خلاصه که همه دار و ندار دختر کوچولوشه😍♥

یه روانشناس میگفت مردها یبار وجدانشون به صدا درمیاد وقتی میفهمن به درد تو نمیخورن و دارن اذیتت میکنن ...

مرد گوه خورد وقتی میدونه بی عرضه اس میاد یه دختر رو الاف و وابسته میکنه

وا چ بد گفته چجوری برای این آدم دلت تنگ میشه

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...

بشین خوب فکر کن اول. ببین از این رابطه چی یاد گرفتی و ایراداتت چی بوده؟ درستو بگیر و بگذر عزیزم. مثلا زود اعتماد کردی، زود باورش کردی، دروغاشو ندید گرفتی، قدر خودتو ندونستی و...

تو رابطه بعدی این اشتباهات رو نکن و آگاهانه پیش برو. اینم به عنوان ی تجربه خوب ببین

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️