2777
2789
عنوان

بچه 🤨😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1972 بازدید | 48 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سایت عمومیه و هر نظری صلاح بدونم میدم قرار نیست وقتی یه نفر تاپیک میزنه فقط منتظر جواب های مثبت باشه

چون صرفا تو مکان عمومی هستیم نباید هر چی ب زبونمون بیاد بگیم!

قرارم نیست بیای حرف مثبت بزنی. گاهی حرف نزدن خیلی بهتر از گفتن کلمات منفی هست

۱۳۰ درآمد معمولیه

ای تیغتان چو نیزه برای ستم دراز ،این تیزی سنان شما نیز بگذرد. چون داد عادلان به جهان در بقا نکرد،بیداد ظالمان شما نیز بگذرد در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت،این عوعو سگان شما نیز بگذرد

والا من درآمد شمارو داشتم ۴ تا ۴ تا میزاییدم🤣

شاید شما ولی بقیه به بدنشون جوونیشون اعصابشون ارزش قائلن

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> در این خاک بسی آرزوی زیبا دفن شده. بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

تو سایت بارداری اینجور نظر دادنا درست نیست.خانمای باردار اینجا حضور دارن.هر حرفی خودش جا و مکانی دار ...

کسی که باردار میشه فبلش با خودش سبک سنگین کرده و با همه ی موانع پیش رو تصمیم به بارداری گرفته ، اگه قراره با یه جمله ی ساده کسی دلسرد بشه از بچه اش که احتمالا هفته ی اول بچشو میذاره دم در ، بعدم اینجا تبادل نظره ، هر کسی نظر خودشو داره نمیشه ما تصمیم بگیریم واسه اینکه بقیه چی بگن

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

چون صرفا تو مکان عمومی هستیم نباید هر چی ب زبونمون بیاد بگیم!قرارم نیست بیای حرف مثبت بزنی. گاهی حرف ...

من از نظر منطقیش گفتم عزیزم طبیعیه کسی که غریزه اش به عقل و منطقش غالب شده نتونه همچین چیزی رو بپذیره 🤍

کسی که باردار میشه فبلش با خودش سبک سنگین کرده و با همه ی موانع پیش رو تصمیم به بارداری گرفته ، اگه ...

مسلما مجرد و کم سن هستی و حتی اطلاعاتت فوق العاده کمه.

زن باردار توی بارداری بخاطر مسائل هورمونی کلی تغییرات مود داره و حتی توی بارداری ناخواسته درگیر افسردگی میشه.

پس چرا باید توی سایت مخصوص بارداری بهشون انرژی منفی بدیم؟

مسلما مجرد و کم سن هستی و حتی اطلاعاتت فوق العاده کمه.زن باردار توی بارداری بخاطر مسائل هورمونی کلی ...

اتفاقا جاش همینجاست که اگه کسی با وضعیت مالی بد خواست همچین اقدامی انجام بده یه تلنگری بهش بخوره و یه بچه بی گناهو دچار فقر نکنه ✋

مسلما مجرد و کم سن هستی و حتی اطلاعاتت فوق العاده کمه.زن باردار توی بارداری بخاطر مسائل هورمونی کلی ...

شما خودت میگی انرژی منفی وارد نکنیم ولی همش از بقیه ایراد میگیری!!!

بعدم من بیش از بیست واحد در این مورد پاس کردم بنابراین فک نکنم اطلاعاتم خیلی هم کم باشه

هر کی نظر خودشو داره اینجا هم مال کسی نیس که ، به قول خودتون هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز