خانوما من و همسرم هر دو ٢٩ سالمونه. ماهي حدود ١٣٠ تومن درامدمونه ( تهران زندگي نميكنيم)ولي چون خونه و ماشينمونو ارتقا داديم فعلا كل درامدمون ميره پاي قسط و وام
الان از يه طرف بخاطر سن خودم ميخوام بچه بيارم از ي طرف بخاطر شرايط مالي فعلي مون دو دلم😔
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ای تیغتان چو نیزه برای ستم دراز ،این تیزی سنان شما نیز بگذرد. چون داد عادلان به جهان در بقا نکرد،بیداد ظالمان شما نیز بگذرد در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت،این عوعو سگان شما نیز بگذرد
شاید شما ولی بقیه به بدنشون جوونیشون اعصابشون ارزش قائلن
خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> در این خاک بسی آرزوی زیبا دفن شده. بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-
تو سایت بارداری اینجور نظر دادنا درست نیست.خانمای باردار اینجا حضور دارن.هر حرفی خودش جا و مکانی دار ...
کسی که باردار میشه فبلش با خودش سبک سنگین کرده و با همه ی موانع پیش رو تصمیم به بارداری گرفته ، اگه قراره با یه جمله ی ساده کسی دلسرد بشه از بچه اش که احتمالا هفته ی اول بچشو میذاره دم در ، بعدم اینجا تبادل نظره ، هر کسی نظر خودشو داره نمیشه ما تصمیم بگیریم واسه اینکه بقیه چی بگن
Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘