2777
2789
عنوان

حقوق همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 105 پست
تو زندگی باید مدیریت داشت . پدر من با دوتا بچه با یه تومن به راحتی داره زندگی رو میچرخونه ،‌تازه ۶۰ ...

ایشاالله عزیزم دعاکن فردا قرارداد بنوییه و وایسه منم راحت شم

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم
نه من دانشجو هستم یه شهر دیگه

یعنی میخواد بیاد پیش شما؟ اشکالش چیه؟ درامدش کم میشه؟ شما مگه کارمند نیستید؟ بنظرم با 1 میلیون میشه زندگی کرد با 100 میلیونم میشه معمولا آدما بسته به درآمدشون هزینه میکنن. کنترل هزینه ها خیلی مهمه نقش شما تو مدیریت هزینه ها بیشتر از همسرتون هست البته اگه مدیریت هزینه دست شما باشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه ما تازه نامزد کردیم بعد کلی گشتن نامزدم یه شغل پیدا کرده ماهی دوتومن😞😞😞

عزیزم نا شکر نباش ارتشیها با اینکه شغل بسیار حساسی دارن دانشگاه افسری رفتن با ۱۴سال خدمت اینقدر حقوق میگیرن زن و بچه و خرج رو با این یکی دو تومنها مجبورن بدن تازه همه صدها کیلومتر از شهر خودشون دورن .ارتشیهای مظلوم

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

همسر من ۲ تومن حقوقشه.خونه از خودمونه خداروشکر.فقط قسط وام ازدواج هست.الان که تو عقدیم.اما یک ماه دیگه عروسیمونه.با حقوقش خیلی خوب سر میکنیم.فقط کافیه برای خریدهاتون اولویت بندی داشته باشین.چندتاهم وام خونگی و قلک داریم که سالانه هستن و خوب کمکی هستن.

یعنی میخواد بیاد پیش شما؟ اشکالش چیه؟ درامدش کم میشه؟ شما مگه کارمند نیستید؟ بنظرم با 1 میلیون میشه ...

نه اون شهر خودمون یه کار پیدا کرده با حفوق دوتومن اما دلش نیس میگه کمه تازه صاب کارش گفته یک و نیم که با حق زن و اضاف کار میشه دوتومن اما میگه کمه میگم تو الان یک ساله بیکاری از صفر که بهتره میگه نه اگه قرارداد بنویسم یه کار بهتر اگمد چی میگم کو کار بهتر اخه

عزیزم نا شکر نباش ارتشیها با اینکه شغل بسیار حساسی دارن دانشگاه افسری رفتن با ۱۴سال خدمت اینقدر حقوق ...

والا من راضیم پست قبلمو بخون

ایشاالله عزیزم دعاکن فردا قرارداد بنوییه و وایسه منم راحت شم

چشم‌حتماً . ایشاالله که مینویسه و حقوقشم‌روز به روز بیشتر میشه . 

شماهم‌از الان‌تو دلتو خالی نکن ۲ تومن‌واسه شروع زندگی خیلی خوبه و به این‌فکر کن خیلیا همینم‌ندارن .‌

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
همسر من ۲ تومن حقوقشه.خونه از خودمونه خداروشکر.فقط قسط وام ازدواج هست.الان که تو عقدیم.اما یک ماه دی ...

چه خوب که خونه دارید

عزیز دلم الهی همیشه تنتون سالم باشه و دلتون خوش خیلی هم نگران نباش و حساب کتاب زیادی نکن که پیر میشی 

مطمعن باش وقتی انقدر حساب کتاب داره زندگیت و به فکر هستی و ولخرج نیستی هم زندگیتون به راحتی میگذره هم پس انداز خواهی داشت

من براتون دعا میکنم

و بدون همه چیز پول و دغدغه مالی نیست شوهر من وضع مالی خیلی خوبی داره اما دل من خوش نیست

شما هم برای دل من دعا کن که خیلی غمگینه.

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

من و همسرم یک سال و نیمه که ازدواج مردیم تا یکسال کلا با ماهی ۲۰۰تومن زندگی رو چرخوندیم چون قسط میدادیم البته سر پول بعضی موقع ها بحث و دعوا بینمون بود ولی درعوض به هیچکی رو نزدیم و خداروشاکرم بابت این موضوع

البته با نظر اقای عصبانی موافقم که میگه هر چقدر درامد داشته باشی همونقدر خرج داری ما پارسال شب عید ۴میلیون قسط دادیم تازه همه چی هم برای عید گرفتیم ولی امسال ۵میلیون اومد خونمون شب عید اصلا معلوم نشد چطوری خرج شد

چشم‌حتماً . ایشاالله که مینویسه و حقوقشم‌روز به روز بیشتر میشه .  شماهم‌از الان‌تو دلتو خالی ن ...

امشب اینقد مخشو زدم اخرش راضی شد ببینم چی میشه فردا

عزیز دلم الهی همیشه تنتون سالم باشه و دلتون خوش خیلی هم نگران نباش و حساب کتاب زیادی نکن که پیر میشی ...

ایشالله شمام مشکلاتتون حل بشه عزیزم منم براتون دعا میکنم

امشب اینقد مخشو زدم اخرش راضی شد ببینم چی میشه فردا

بهش امید بده و بگو باید از یه جایی شروع کنید تا پیشرفت کنید . دست به دست هم‌میدید و همه‌چی رو میسازید .

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...