2777
2789
عنوان

حقوق همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 105 پست
اره ماشالله خیلی برکت داره  الهی خدا برات ده ها برابرش رو بیاره عزیزم  😘

ممنونم عزیزم. خیلی دعا کن بذام. منم برا شما دعا میکنم بهترین ها برات رقم بخوره و دلتون شاد و راضی از هم باشه.

ترک جان عزیز بتوان گفت / ترک یار عزیز نتوانیم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آره خیلی وحشتناکه با تعریف دوستان  شهرستان خیلی خوبه از این لحاظا

اینجا یه خونه عالی با بیست دو و سه میشه رهن خالب داد خیلی خوبه

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم
ممنونم عزیزم. خیلی دعا کن بذام. منم برا شما دعا میکنم بهترین ها برات رقم بخوره و دلتون شاد و راضی از ...

ممنونم 😘

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
شوخی نکنننننننن اخه چجوری

عزیزم‌شوخی کجا بود !!! بخدا راست میگم . درسته به سختی میگذره ولی خداروشکر نه بدهی داریم و تا به حال محتاج کسی شدیم . واقعاً خدا روزی رسونه . تازه خیلی وقتا مامانم‌پس اندازم‌میکنه ازش . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
عزیزم‌شوخی کجا بود !!! بخدا راست میگم . درسته به سختی میگذره ولی خداروشکر نه بدهی داریم و تا به حال ...

وای چقد روحیه گرفتم کاش نامزدمم اینا رو میدید و اینقدر توقع بالا نداشت

من که خیلیییی شاکیم. شوهرم شرکت نفتی هست و ۳۵۰۰ حقوق میگیره. تو دو هفته طوری همه اش را خرج میکنه که روزای آخر کاسه چه کنم چه کنم دستشه... تازه من لباس هم برای خودم از پول خودم میخرم. فقط لباسای عید من را خودش میخره... وقتی دو هفته میره سر کار، انگار من و این بچه از رو زمین حذف میشیم. یه ریال پول تو این حساب کوفتیش نیست که من برا این بچه چیزی بخرم. هر خرجی باشه مجبورم از پول خودم بدم. تو دو هفته ای که خونه است یا استخرن یا میریم شهربازی یا کیلو کیلو چیز میز خریده... وقتی هم چیزی بگم میگه من دو هفته نیستم. حداقل وقتی هستم بهمون خوش بگذره... دلم میخاد گاهی با دمپایی بزنمش... اخه مگه این پول دزدیه که ما نمیتونیم حتی دو هفته و دو روز باهاش دوام بیاریم؟ پس ملت چه میکنن؟

وای چقد روحیه گرفتم کاش نامزدمم اینا رو میدید و اینقدر توقع بالا نداشت

تو زندگی باید مدیریت داشت .

پدر من با دوتا بچه با یه تومن به راحتی داره زندگی رو میچرخونه ،‌تازه ۶۰۰ تومنش میره پای اجاره خونه .خیلیا تعجب میکنن میگن وااای نه نمیشه . 

تازه ما همیشه خداروشکر بهترین لباسا و خورد و خوراک و حتئ طلا و این چیزا رو داریم .

شما هم‌فقط توکلت به خدا باشه و هرچیزی ک‌میخری از خدا بخواه خودش روزی و برکتش رو بیشتر کنه . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
من که خیلیییی شاکیم. شوهرم شرکت نفتی هست و ۳۵۰۰ حقوق میگیره. تو دو هفته طوری همه اش را خرج میکنه که ...

نامزد من خیلی خرج نمیکنه چون پیشش نیستمم نمیتونم ببینم چجور خرج میکنه اما میگه دوتومن کممه با شک. میخاد بره امشب چنان مخشو بکار گرفتم که حالا راضی شده بره نمیدونم مگه دوتومن خیلب کمه که نمیره